Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Görögörszágba leszek. Ezt nem hiszem el.
TISZAKÉCSKEI HAGYOMÁNYŐRZŐ FÓRUMOS TALI IDŐPONTJA:
2016.06 17-18-19
Péntek délutántól-vasárnap délutánig.
Minden kedves veterán és új fórumos társamat szerettel várom Tiszakécske fácán u. 7.
Jó reggelt a Népnek!
Beszarsz Butyi. Nekem is előjött.
Viszont én tudom, h mi csinálta nálam. Mivel szétkaptam a gyújtáskapcsolómat a télen, kiganéztam, meg megtisztítottam a pólusokat.
Én általában a pirossal állítom le, és utána fordítom el a kulcsot. Most vettem észre, h ha csak a kulccsal állítom le, akkor felugrik a mutató 1 vagy 2000-re Jól van az úgy...
A fogyasztás a jobb csuklod lazasága határozza meg legjobban ,de a kormos kipufogónak is sok hibája lehet nincs tökéletes égés sok a benzin stb. De szerintem valaki be fogja linkelni a servicemanualt ott biztos találsz adatokat.
Egy kis segitseget kernek sracok!
Valaki megtudna mondani hogy a karbiban a tűknek mik a gyari beallitasai? Ertem ezalatt hogy hanyadik nutban kell lennie a gyurunek? Tegnap voltunk turan es 8 lityos fogyasztasom volt amit elegge sokkalok! Tiszta korom vastagon a kipszi vege illetve feketen fustol ha huzom neki! Esetleg a gyari mereteket a fofuvokaknak es az alapjaratiaknak megtudnatok irni?koszi
Az most mind egy..... De szerintem elputyulgatnál egy szép darabot te is
+60 kg!!
Még egy ezredék van a vérembe.
nem csak felétek nincsrá pénz az újra. én korrát úgy gondoltam nagyon egybe van.
SSP600 MOST EU 1
Meg gyárival jobban megindul alul. Legalábbis én úgy érzem.
így 7L városban kint 200-ig 6,25L. ezt még ki tudom gazdálkodni. a nyitott dob 7L- től nyit , ki tudja hol a vége. nekem most munka eszköz, nem hobbi.
az ország ezen felén nincs pénz új motorra kék. az van amit mások levetettek elhasználtak. 80-100 e ft -ből nem telik többre. a gixeren a bódis szülinapi ajándék. miből lenne? itt csak a szar füstölög!
-2L /100km
~155 LE 1996. sport motor.
Hogy hogy gyári dobbal nyomod?