nix biznisz 16-ot adtam ennél egy jóval de jóvval szarab gumiért és téleg egy másik hátsóra kell a pénz,a család is nagy és nincs kedvem még pótolgatni és az asszony is lassan picsát nyit a fejemre a sok átbaszásos gumi miadt,ez valóban egy jó gumi,nem az a sok köcsög geci guminepperektől van,puha, a körmöd bele megy,nem olyan cipőtaplnak való amit nemrég kültek nekem,ez egyenletes,nemkocka és ezt is fogom elküldeni........persze csak ha bele nyulsz valakinek a farzsebébe,és oda rakod még azt a 3ezret
ezt a kevés vizet elszivta a föld.........a kertem ketté van repedve,de kajak szakadék.........a szomszéd háta is reped szétfele ugy kivan száradva a föld
Most jöttem haza motorral ebbe a jó időben.
Pirítok, előzöm a kocsit aztán messzebb látom hogy egy terepjáró le akar előttem fordulni egy nagy bernáthegyivel a platóján. Annyi szerencsém volt hogy jó előre kirakta az irányjelzőt....
Engem érdekelne?Mennyit kérsz érte?
Legalább nem feneklettünk volna meg lépten nyomon a 15 cm Tiszán
Pirítok, előzöm a kocsit aztán messzebb látom hogy egy terepjáró le akar előttem fordulni egy nagy bernáthegyivel a platóján. Annyi szerencsém volt hogy jó előre kirakta az irányjelzőt....