Kolondrum
[149154] tegnap 22:08
Pár szó egymás mellett ami tetszik tőled akármilyen baromnak is gondolsz. Ehh. Szép estét GS500 totyik.
Más: Mire tippeltek ha hidegen gáz elengedésre füstöl a motor? Állóban néztem. Melegen nincs füst. Aki hallotta szelephangot vél felfedezni. Jön megy minden csak eszi az olajat.
A bébifigyelő a következő panyolai bulig van kölcsönadva
(1 év)
Utána már úgysem kell nektek, úgyhogy a dobozát ne dobd ki
A rongyokra és a papírpelenkákra nem tartok igényt
nem baj legalább kiadtad magadból és én is tudom a frankót
pipinek írtam hogy most már emléxem mit mondott, mikor a feleségének járművet vásárolt, beszélgettünk a panyola -gyarmat viszonylatban. persze megértem, és ha megengedhetem én is megteszem, addig hallgatok.
van olyan lánc Killer amivel a szerencsétlen tulaly,csak 2000-ret ment és aztán romokba hever a motorja az itteni börzéken is árulnak egy koplett láncszettet 2000km-er van benne és a motor kuka........bontóba is bele lehet akadni jóba,de én is az ujnak a hive vagyok...........annó a K1-et árultam és senkinek nem kellett,már kécskére ia gépláncal mentem el mert nem akartam rá költeni,aztán csak vettem rá miután nem volt érdeklődő........aztán meg meg vették,a láncba volt 1000km-er,akár csak a gumikba
halod,neked kurva nagy lelki sérelmeid lehetnek.........kezeltesd magad elmontam ithol hogy Atix tud 10-ért, a börzéken meg van 20-ért koplett,de nem akarok rá költeni 1 fillért sem mert eladó,ne én tegyek már másnak jót megint,de mig nem kell el rónám a köröket,lehet meg sem veszik........ nos,világos? vagy hivjalak fel és magyarázzam el órákig? vagy hagyuk ezt is mint a burgit?
lenne lánc de nem akarok már rá költeni,hátha elviszik.......azért kéne valami jobbacska az enyimtől,mert kapott uj fogaskerekeket és a megnyult lánc kattog,és nem szeretnék Csimbi után következni..........ha van valami szólsz,ennyi
elmondtam hogy nincs kódus láncom, ha megyek és lesz akkor összerakok egyet, de a leélt láncot is pénzért akarják adni , van hogy a kotyogó szemű láncért is pénzt kérnek, pedig mondom neki hogy ez rossz, de van hogy még azért is pénzt adnak mert nekik rosszabb van nemrég egy szétvágott kotyogós láncot kértem grátiszba, mondja a csávó hogy majd eladod jó pénzért össze rakattam és oda adtam a parádi csávónak hogy legyen mivel kipróbálni a motort, ne szakadjon el a régi ingyen adtam csak guruljon pár km-ert. mondom neki ez nem fog kibírni ezreket még ha kened akkor sem. ideje egy láncra gyűjtened, kb mintha megsérteném ha ki kell adni 20-on pár ezret egy új láncért. ha más nincs akkor bontovics és egy használt féláron, ha már kotyog is kicsit akkor vas árban
Kolondrum
[149154] tegnap 22:08
Pár szó egymás mellett ami tetszik tőled akármilyen baromnak is gondolsz. Ehh. Szép estét GS500 totyik.
Más: Mire tippeltek ha hidegen gáz elengedésre füstöl a motor? Állóban néztem. Melegen nincs füst. Aki hallotta szelephangot vél felfedezni. Jön megy minden csak eszi az olajat.
boldog vagyok, láccik?
(1 év)
Utána már úgysem kell nektek, úgyhogy a dobozát ne dobd ki
A rongyokra és a papírpelenkákra nem tartok igényt
pipinek írtam hogy most már emléxem mit mondott, mikor a feleségének járművet vásárolt, beszélgettünk a panyola -gyarmat viszonylatban. persze megértem, és ha megengedhetem én is megteszem, addig hallgatok.
Szoktam ledobalni akkor nektek az új lanckent funkcionalna.