Na megnéztem a vidit rendesen...nem volt tiszta köre, 5-10 mp-eket bőven elpöcsölt, így nem olyan rossz körök ezek. Még mindig nem értem miért nem jó...
Mi itt a gond? Oké, nagyjából 2:16-23-as kört ment, de nyilván ebben a rider is benne van...egyébként meg le kellene áttételezni a picsába, mert rohadtul hosszú fokozatok vannak benne.
az lehet hogy menő, nekem a buta kerek forma nem jön be, ami alatt van az már igen. nekem jobban kellene ha a világ végét céloznám meg motoron. motorja szebben jár, és a műszerfal is nekem jobban teccik
ne szívd fel magad most hogy átkerültél a gixer fórumba és már te is a nagyok társaságát szaporítod próbálnak fogást találni rajtad. ne hagyd ezt dobta az élet, de kawásként ontottad a gixeresek vérét majd te is huhukis lettél, na ezt elég nehéz lesz el/ki magyaráznod, zozó-val karöltve.
a 1.4 zizi buta nagy motor, tényleg jó kezelhetőséggel és mennyei erővel. ha bírod fizetni
szal biker ez a motor volt nálam. az igazat szeretnéd.
a motoron kínai idomszett van, valahogy felszerelve, a ram air takarót már csak fel lehetett kötegelni rá, a méretpontosság miatt. a többit megkérdezem a tulajt hogy elmondhatom -e.
sugóéknál van egy 22K blok ők 170 ezret szeretnének érte