Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azzal a menyiséggel azonnal mész a fiához
még jó hogy elől van az orom nem a fejem teteején
tegyen rá pótkocsit is, hagyja rajta a rakományt
szák.........apa..........bele........vizbe
I-szák
pár napja kérdezett az öreg Balla.........hogy az elvetemül mini gyermek fög jönni az idén?mert a traktort akkor lezárom
neked meg egy sapka kéne Lehúzni a nyakadig aszt meg rászíjjazni a fejedre de olyan szorosan, hogy ne kapjál levegőt
elsö szava az lesz hogy szák
ott szoktam peckálni nyaranta
na,papucsod már van..........most meg kaptad a sálat is
baszod lassan kevesebbet iszok mint te
Soxor hétvégére marad még a melóból meg itt ez a kisköcsög aszt szaladnak itt a hetek, hogy valamelyik nap azon kaptam magam, hogy csimbiék óta nem ittam egy sört se meg
Most hétvégén horgászkiállítás a szimába, azt lehet utánna lesz valami elbutulás mer ennek a visszafogottságnak már a fele sem tréfa
már fogadnék hogy a kis Pipinek orsóra áll a keze
talán utánozza a wiski ivásod
honnan tudtad
tippeljek?vagy mondjam?
a fazi esetleg a pipi meg csak divat alkesz nem bír meg inni egy deci viszkit mert az orrán fúja ki
el sem tudnád baszni,vezetékek is különböző csatlakozósak.........ha csak nincs bele madzagolva,a többi is adja magát nálunk egy blokk csere 40ezertől indul........inkább meg szegelem magamnak
ki lesz a leg gyengébb láncszem
Az enyém most pont azzal foglalatoskodik, hogy a taknya meg a nyála egybelegyen. Köhög trüsszög egyszerre
mi lenne.............alkeszok lesznek mint az apjuk
kemény társaság lenne
mi nem olyan könnyű
Vald be elpuhultál és megemelni nem bírod csak
reméljük látjuk sok év mulva lengyusz fazi pipi utodjait együtt mi lesz a csapatbol
ez lok nesz bazmeg
majd a Fia leossza az apját