Használtan vettem, Sebimoto a márkája. Neten csekkolhatod, van webshopja. Minden idom + ülés alá undertray idom, extra ülés, MRA bubis plexi, gyorszárak. Kb. féláron vettem a friccektől. Ráadásul kék, ami nekem kell, és hibátlan, nincs törve, javítva, párszor használhatták. Olcsóbb lett volna idén ebben eltaknyolni...hiába, az ember ilyenkor tanul. Még a hurcolását kell megoldani de már erre is vannak terveim. Majd ha összelapátoltam télen akkor lövök fel fotót. Még kell gumit is vennem...de azért a Metzeler utcait megtartom, e pedig azért még pénzt is lehetne kérni olyan jó állapotban van, pedig van benne jó pár pályakör.
Apropó, Pesten meg a fos utak, mindenhol kamera, azt nézik hol vehetnek le 50K-ra egy kanyarért stb...7 km-re dolgozom, bringával vagy robogóval teljesíthető táv, néha pedig BKV, ha jól esik sétálgatni. Ennyire elő sem veszem a motort. Ha meg megyünk valahova többen akkor úgyis autó, mer tuti pakolni kell vagy hozni-vinni valamit. És veszélyes is, kurva sok az idióta, nem lehet húzni neki itt a közelben sehol.
Mindkettő. Nekem nem okoz élvezetet elmenni A-ból B-be, általában unom, azt várom mikor érek oda. Nem járok találkozókra sem, nagyon ritka, hogy elmegyek gurulgatni valakivel, céltalanul meg nem megyek sehova. Egyedül a pályán csurog az adrenalin a fülemen, szóval inkább annak hódolok a jövőben.
látom amint haza értél felszegelted. mi is most értünk haza, sajna nem nyár van hogy 9 -ig fény van, a páromnak meg reggel 5 kor kelnie kell mivel délelőttös és 6-tól meló. ha lesz még legközelebb akkor motorral nyomunk egy kört szabolcsban.
Hringre fogsz járni?