Má hogy akáció van hívak hívnak! Vótak is megnézni. Mielőtt kiutaztam Taijvanba. Azt mondta a kölök megkeres oszt megírjuk a szerződést. Há azóta is keres csak nem talál.
Tegnap hívot egy faszi hogy jönne megnézni csak hétvégén dolgozik..... szóval nem vagyunk szinkronba hogy meg nézze.... Vagy eljön vagy nem... Nyáron eladom ha megdöglök is!
áááá az rég le zajlódott it már a kitiltásal fenyegetőztek
amit linkeltem videót ott az volt a jó hogy kb 5 600 ember ált körülötünk nem fértek oda a biztibojzok tavaly előt még verekedés is volt mert a csaperesek nem bírták elviselni hogy a rizskájhák 3* anyit forognak mint a szarjaik
Rohadt eső, vihar, szél grrrr.
Viszont csak ettem egy csokis-áfonyás gofrit Mátraházán
Üdv. Szeretném megkérdezni, hogy esetleg részletre nem hozható-e el a motor?
Köszi
Anna
Tegnap hívot egy faszi hogy jönne megnézni csak hétvégén dolgozik..... szóval nem vagyunk szinkronba hogy meg nézze.... Vagy eljön vagy nem... Nyáron eladom ha megdöglök is!
idén a rendőröket te intézed
nincs kifogás mint tavaly
na lassan lehet dógozni menni
Bírom mikor ordibálnak ki a sátorból, hogy aludni akarnak, aludjanak otthon
amit linkeltem videót ott az volt a jó hogy kb 5 600 ember ált körülötünk nem fértek oda a biztibojzok tavaly előt még verekedés is volt mert a csaperesek nem bírták elviselni hogy a rizskájhák 3* anyit forognak mint a szarjaik
Aki aludni akar ne találkozóra járjon....
A hányást kihagytad a sorból. Bár azt le kell majd tagadni.
a szopós griffesek már lepra ként néznek ránk ! csak mert alszik az a kibaszot gyerek a szőrös talpuaknál
de arra készülj hogy a beszéd témák 95 % nem a motor szerelésről szól hanem a baszásról piálásról harcolásról
babetával is lehet gumit füstölni az se a vagánykodásról szól csupán egy élvezeti forás ebbe az elbaszott életben
120ekm -nél még hátha maradt annyi paci az egyes fórumozók szerint igénytelen motoromban.
Kécskein lesz hely sátra tverni nyitás után egy órával?
beszéljük inkább a kécskei bulit én már várom nagyon
de a boldogházi találkozót is főleg az ossian koncertet
de komcsi
Libás, Stadionos, Neonáci, Babgulyás osztogató,
De mind mind azonosan ország fosztogató :(
Ez rímel is, így elszavalom holnap Petőfi után szabadon.