Fazi karbisora nálam landolt, mert vitte cserébe a dinoszauruszosat Emlékeim szerint mind a kettő 41-es volt
Aztán az enyém breginél kötött ki blokkostúl orosházán, azonta egy hetes vázba szánja
Az bengát nyete lefele az biztos itt mindenki csak hitetlenkedett amikor mondtam, hogy 10-12
nem a 9-es ellen beszélek, de nyúzni nem való. a 10-es alapból tudja azt amiért a 9-es csak kapaszkod-ik/na. pl nem tudom milyen blokkba raknád a tuningot, de úgy kellene kezdened hogy blokk szét olajszivattyú tisztít, full csapágysor csere, hogy tartós maradjon, és még elbírjon 15-20 + LE-t.
mennyi? az 10-et evett .
lesz még egy gondod, azok a síktolattyúsok a régi blokkhoz lettek kiosztva, azaz zx7-9, az új 9-en más a szívótorkok helyzete/távolsága így előbb szétszerel beállít a szívótorkok méretére csak sztán beszerel.
Ő azóta tudja
Szerintem nincs pénze netre, mert elkölti bengára
Aztán az enyém breginél kötött ki blokkostúl orosházán, azonta egy hetes vázba szánja
Az bengát nyete lefele az biztos itt mindenki csak hitetlenkedett amikor mondtam, hogy 10-12
de ezt nem éri meg venni utcára csak pályára mire le van papírozva meg pucba hajíntva abból a léből veszek egy normál állapotút pl ez
lesz még egy gondod, azok a síktolattyúsok a régi blokkhoz lettek kiosztva, azaz zx7-9, az új 9-en más a szívótorkok helyzete/távolsága így előbb szétszerel beállít a szívótorkok méretére csak sztán beszerel.