Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 02-03-nak nem máshol vannak a felfogatási fülei? (féknyereg és sárvédő) Képről úgy tűnik.
bajai
az egész bontót csak nem teszi fel a honlapra. kérdezz.
ha felhívnád robit akkor tájékozott is lennél ha jól tudom van egy 03-asa bontva, abból jó neked a telószár.
ki hinné
egy erősebb kétujjasra már tolta is a bakelitet oldalra, majd fel törültem az aszfaltot.
kivittem a hatost az uccára fékpróbára, hallom ám hogy hangosan futnak a kerekek, olyan kemények a gumik mint a bakelit.
hogyne......jössz?
aggy isten faszik.....remélem mindenki motorozik!
na akkor ezért ki szökhettél a pince szellőzőn
Egy ...
Máhogy bővebben, egy csippantásom se vót
na de fogtál e valamit a pöcsödön kivül?
Benneteket se az eszetekért lopnak el
Egyébként így kell a gépi munkát eladni
hát baszod nekem nem kell este hogy el nézzem a dülőt mentünk kombányolni és az öreg magyarázta hogy egy bizonyos föld területen már csak neki van tengeri de vetés után még valaki be vetett kézzel egy kis darabot utánna és azt kombányoltuk le volt rajta 2 mázsa tengeri le is szárvágóztam hogy majd jövőre jobb lesz az öreg be is fordult a mennyiségen aztán jött 1 pali hogy véletlenül nem e az ő tengerijét vágtuk le............hát de........ujra kombájn kivonulás,és hirtelen lett 70 mázsa tengeri 2 mázsát adtunk a palinak és ki fizette a szárvágózást
Bogyesz jó erős a világítás a trakeszon Nehogy úgy járj mint én 23-ika reggel, amikor a másfél méteres látótávolságú ködben lementem pecázni, de egy düllővel hamarabb fordultam le és a horgászvíz helyett egy tanyaudvarban találtam magam
Erika most engedett ki a garázsbúl
Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!
Jimy még él ?
itt néztem a képek között csak 98-as telo van
Szerintem ennyi!
de nem csak 98-as alkatrészeket árul. ott van pl a tanksapka 5 csavaros az már 2000-es
hívjam a súgót? Inkább ird le pls a telszámát :) Melyik motorobontó amúgy?
nem NEM NEM ő 98-as alkatrészeket árul, 98-as blokk váz stb.
de még el is írta az évjáratot. 97-es évj írt rá, de 97-ben fordított teló volt a 9-ben. hívd a súgót és keresd újfalusi robit nekik van és adnak 1 db ot is, vagy ha nem adnak akkor felhívom én és átveszem az 1db-ot.
akkor amit másodjára linkeltem az 2000-esé?