hát baszod nekem nem kell este hogy el nézzem a dülőt mentünk kombányolni és az öreg magyarázta hogy egy bizonyos föld területen már csak neki van tengeri de vetés után még valaki be vetett kézzel egy kis darabot utánna és azt kombányoltuk le volt rajta 2 mázsa tengeri le is szárvágóztam hogy majd jövőre jobb lesz az öreg be is fordult a mennyiségen aztán jött 1 pali hogy véletlenül nem e az ő tengerijét vágtuk le............hát de........ujra kombájn kivonulás,és hirtelen lett 70 mázsa tengeri 2 mázsát adtunk a palinak és ki fizette a szárvágózást
Bogyesz jó erős a világítás a trakeszon Nehogy úgy járj mint én 23-ika reggel, amikor a másfél méteres látótávolságú ködben lementem pecázni, de egy düllővel hamarabb fordultam le és a horgászvíz helyett egy tanyaudvarban találtam magam
nem NEM NEM ő 98-as alkatrészeket árul, 98-as blokk váz stb.
de még el is írta az évjáratot. 97-es évj írt rá, de 97-ben fordított teló volt a 9-ben. hívd a súgót és keresd újfalusi robit nekik van és adnak 1 db ot is, vagy ha nem adnak akkor felhívom én és átveszem az 1db-ot.
Máhogy bővebben, egy csippantásom se vót
Egyébként így kell a gépi munkát eladni
de még el is írta az évjáratot. 97-es évj írt rá, de 97-ben fordított teló volt a 9-ben. hívd a súgót és keresd újfalusi robit nekik van és adnak 1 db ot is, vagy ha nem adnak akkor felhívom én és átveszem az 1db-ot.