Szeki bácsi!
elszállt a törlesztő...
35000-ről 45000-re 1 év alatt....
Rakja tele a jó édes annyát az Erste bank,meg amelyik köcsög beengedte az országba.
Meg tört volna le a kezem mikor megfogtam a honda szalon kilincsét...mert hogy a bankba be se kellett menni.....na akkor megfogadtam soha többet hitelt.....
itt keleten a munkanélküliség vár ránk, holnap 23-án is dolgoztatni akartak volna csak épp a főtérnél dolgozunk így necces lenne ha 20% lajos hilti fúrógép aláfestéssel mondaná el a 23-ára szánt hazugságait.
Én jól eladtam tavaly a bélást!
A hétvégén beszéltem a Lacival(akinek eladtam). Belenyomott már 12000-et, és nagyon elégedett vele.
A vifferel még jó vagyok. 500 ban van.
öööö, azt nem mondtad hogy hiteles volt.akkor nekem is azt mondták mikor árultam a B-t hogy annak az árát bele tolják a hitelbe és új verdát vesznek, páran nem jól mérték fel a helyzetüket. neked nem volt munkád vagy elszállt a törlesztőd?
elszállt a törlesztő...
35000-ről 45000-re 1 év alatt....
Rakja tele a jó édes annyát az Erste bank,meg amelyik köcsög beengedte az országba.
Meg tört volna le a kezem mikor megfogtam a honda szalon kilincsét...mert hogy a bankba be se kellett menni.....na akkor megfogadtam soha többet hitelt.....