nézd már azt a Zöld ruhás embert ott hátul Zozó
felmentél végül a kecsóringre? nagyon fasza volt a verseny az Euroringen, megvárhattad volna te is,mondjuk elég későn kezdődött,végül nándi is benevezett
Van 1 pár eladó indexes visszapillantóm sportmocikhoz, fejidomra csavarozható! ára 14ezer, kedden(05.15.) vagy vasárnap(05.20) Győr-Budapest vonalon, csütörtök(05.18.) délelőtt Budapest-Veszprém vonalon átvehető egyeztetés után! Az első jelentkező viszi a tükröt!:) jelentkezni vagy további képeket kérni ezen a címen lehet: mzsolt87@indamail.hu
ez is megy nincs gond, de nekem szokatlan ez a forgasd ide oda játék, a tömege az parádés, ebbe kellene a 9-es blokkja. most épp sport szűrővel megy de vissza kapja a gyárit, ha jó idő lesz a jövő héten egy délután ereszd el a hajam lesz lehet gyarmatig.
hát én ezt tudtam annyi az előnye a hasszáznak hogy könnyebb éski van hegyezve 15-16 ezerig legalább is az enyim ki cseréltem a gyári első fogast 17-esre,igy bele forgott 265-be is de adrenalin 200%-on,mivel a motor szinte uszik az ut és fölötte,és meg a motoron lebegek szerintem Pipi le is fog maradni rólla
http://youtu.be/QpGaQpLThtA
felmentél végül a kecsóringre? nagyon fasza volt a verseny az Euroringen, megvárhattad volna te is,mondjuk elég későn kezdődött,végül nándi is benevezett
Van 1 pár eladó indexes visszapillantóm sportmocikhoz, fejidomra csavarozható! ára 14ezer, kedden(05.15.) vagy vasárnap(05.20) Győr-Budapest vonalon, csütörtök(05.18.) délelőtt Budapest-Veszprém vonalon átvehető egyeztetés után! Az első jelentkező viszi a tükröt!:) jelentkezni vagy további képeket kérni ezen a címen lehet: mzsolt87@indamail.hu
Széles utat!
Köszi