Ha van pénzed akkor a 98-tól gyártottat vedd Igaz ezek között is van leharcolt állapotú. De tartósabb a blokk, könnyebb a motor. A futóműre nem írom hogy jobb mert szerintem a régebbi jobb de ezt biztos megcáfolják páran. A régebbi modellek között is van hibátlan. A régebbi szebb.
Jól meg kell nézni hogy föttög vagy nem föttög!
Sziasztok!
Nagy motor vásárlása előtt állok és egy ZX9-R-t néztem ki magamnak, de van 1-2 dolog amit szeretnék tőletek, tulajdonosoktól, hozzáértőktől kérdezni. Az első amit szeretnék megtudakolni hogy: melyik az-az évjárat amit érdemes lenne venni, gondolok itt arra hogy van a '94 és a '98 közötti generáció váltás amikor könnyebé tették 34kg-val a gépet. Melyiket lenne érdemes venni, alkatrész ügyileg hogy állnak, teljesítmény ill. kezelhetőségben melyik a masszívabb. És egyéb okosságokat ha írnátok azt nagyon megköszönném.
Üdv: Ádám.
A fenét olyan olcsó vagyok hogy szét akartak szakítani hogy kinek dolgozzak. Tudod vidéken becsületes vállalkozók vannak akik a szagény pestieket nem akarják lehúzni
na látod ! Homi tudnál szerezni molos lánc sprét 100ml eset? Voltam a benzinkúton és azt mondták hogy az összeset bevonták tőlük, rendelni meg nem akarok mert a posta többe kerül
A fenét elég volt pestre mennem dolgozni és jött a baj hazafele azt se tudtam hogy üljek abba fránya kocsiba holnap reggel megyek a masszőrhöz addig meg vaúúúúúúúúúúúúú
Ne vegyé kawasakit!
Nehogy mán egy fasza motorod legyen.
Jól meg kell nézni hogy föttög vagy nem föttög!
1996 os zx9r kapcsolót keresek (amin az indító gomb,lámpa kapcsoló és a vészleállító van) lenne valakinek?
Nagy motor vásárlása előtt állok és egy ZX9-R-t néztem ki magamnak, de van 1-2 dolog amit szeretnék tőletek, tulajdonosoktól, hozzáértőktől kérdezni. Az első amit szeretnék megtudakolni hogy: melyik az-az évjárat amit érdemes lenne venni, gondolok itt arra hogy van a '94 és a '98 közötti generáció váltás amikor könnyebé tették 34kg-val a gépet. Melyiket lenne érdemes venni, alkatrész ügyileg hogy állnak, teljesítmény ill. kezelhetőségben melyik a masszívabb. És egyéb okosságokat ha írnátok azt nagyon megköszönném.
Üdv: Ádám.
A hátsó sajnos középen 1,2-2mm ig szélei mindenhol 4mm 180/55
2010-es mindkettő
18e a pár
Valahol a neten meg lehet találni,de hogy hol passz,mivel megszünt a mol shop állítólag.
nekem a derekam szokott becsípődni ,vagy mi a ,faszom,olyankor 1 hétig olyan vagyok mint a vemhes lajhár.....