Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 jó reggelt péntek van
Hali!
Ne vegyé kawasakit!
Nehogy mán egy fasza motorod legyen.
Ha van pénzed akkor a 98-tól gyártottat vedd Igaz ezek között is van leharcolt állapotú. De tartósabb a blokk, könnyebb a motor. A futóműre nem írom hogy jobb mert szerintem a régebbi jobb de ezt biztos megcáfolják páran. A régebbi modellek között is van hibátlan. A régebbi szebb.
Jól meg kell nézni hogy föttög vagy nem föttög!
Heló!
1996 os zx9r kapcsolót keresek (amin az indító gomb,lámpa kapcsoló és a vészleállító van) lenne valakinek?
Olvass vissza, nemrég volt ez a kérdés, de nem hallgattak ránk CBR lett belőle. 98-tól mindet ajánlom.
Sziasztok!
Nagy motor vásárlása előtt állok és egy ZX9-R-t néztem ki magamnak, de van 1-2 dolog amit szeretnék tőletek, tulajdonosoktól, hozzáértőktől kérdezni. Az első amit szeretnék megtudakolni hogy: melyik az-az évjárat amit érdemes lenne venni, gondolok itt arra hogy van a '94 és a '98 közötti generáció váltás amikor könnyebé tették 34kg-val a gépet. Melyiket lenne érdemes venni, alkatrész ügyileg hogy állnak, teljesítmény ill. kezelhetőségben melyik a masszívabb. És egyéb okosságokat ha írnátok azt nagyon megköszönném.
Üdv: Ádám.
Mivan Szeki el vagy tűnve mint az aranyóra, a cumókat remélem nem felejtetted el feladni nékem
A hátsó defekt javított.
Hali! az első gumi mindenhol 4mm 120/70
A hátsó sajnos középen 1,2-2mm ig szélei mindenhol 4mm 180/55
2010-es mindkettő
18e a pár
Itt is becsületes és szegény vállalkozók vannak.
A fenét olyan olcsó vagyok hogy szét akartak szakítani hogy kinek dolgozzak. Tudod vidéken becsületes vállalkozók vannak akik a szagény pestieket nem akarják lehúzni
én se tudok
Valahol a neten meg lehet találni,de hogy hol passz,mivel megszünt a mol shop állítólag.
Tull sokat kértél a munkáért és leverték a derekad.
Ja bocs Himit akartam írni
na látod ! Homi tudnál szerezni molos lánc sprét 100ml eset? Voltam a benzinkúton és azt mondták hogy az összeset bevonták tőlük, rendelni meg nem akarok mert a posta többe kerül
má utolért baszod.....
nekem a derekam szokott becsípődni ,vagy mi a ,faszom,olyankor 1 hétig olyan vagyok mint a vemhes lajhár.....
A fenét elég volt pestre mennem dolgozni és jött a baj hazafele azt se tudtam hogy üljek abba fránya kocsiba holnap reggel megyek a masszőrhöz addig meg vaúúúúúúúúúúúúú
jaj csak nem a trakival kell be lökni az Opelt?
Ne izgulj téged is utolér a végzet igaz Kékvér
Biztos a nagy öröm miatt nem figyeltél,és rohanva ugrottál bele a csizmába idős korban mér nem kapkodunk.
1 helló,köszi hogy +hagytátok a dobogós helyett.
korral jár....
Meg jött a SIDI csizma és megint be állt a hátam Kékvér drusza ez is miattad van
te Pipi osztán miko lösz má a taláka he? me az asszony tiszta ideg, mióta meg kappta az uj jármüvét,menni akar