szeki bontott ilyent asszem,de drágán nem kell,vagy megragasztom,ha meg le kell venni,meg is hegesztik!milyen tömítés van ott?papir,vagy körbe valami gumigyűrű?
nekem mindíg azt mondták hogy a vége előtt egy picivel meg kell állni amúgy meg van olyan ragacs ami meg foglya a repedést ( folyékony fém) legalábbis a szerelőm annak hívta és az enyémnél be vált.
nem is ettem
a tipikus hülyeség"még egy kicsit húzok rajta" dolog...
nem a menet szakadt ám ki,dehogy!megrepedt egy picit,mert olyan kuposféle alátét van rajta!ugyhogy aki ezután csinál ilyet okuljon ebből!
Magyarország még most is akkora csak ideglenesen megszállt területek vannak mellette . Hogy Pipipnél mi lesz azt nem tudom mert mostanában lapít ,biztos az asszony be fenyítette
pici igazítás volt de az is inkább csak a desing miatt de amúgy minden stimmelt a belsejét már ki is fújtam feketére kívülről zöld lesz . Ha kész teszek fel képet. Holnap még ki emelem 5-6 centivel a hátulját így még látványra is ütősebb lesz ,plusz kanyarokat jobban veszi
Gratulálok!
A javítás árából vehecc egy nyomaték kúcsot.
Hegesztesd meg, olcsóbb mint egy másikat venni.
a tipikus hülyeség"még egy kicsit húzok rajta" dolog...
nem a menet szakadt ám ki,dehogy!megrepedt egy picit,mert olyan kuposféle alátét van rajta!ugyhogy aki ezután csinál ilyet okuljon ebből!
Szeki papa van az enyim fajtához olajteknőd?ha van mennyié?kicsit túlhuztam a leeresztőcsavart
na erre varrjál gombot
Nincs mit Zozo!