Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeki bontott ilyent asszem,de drágán nem kell,vagy megragasztom,ha meg le kell venni,meg is hegesztik!milyen tömítés van ott?papir,vagy körbe valami gumigyűrű?
Hali!
Gratulálok!
A javítás árából vehecc egy nyomaték kúcsot.

Hegesztesd meg, olcsóbb mint egy másikat venni.
nekem mindíg azt mondták hogy a vége előtt egy picivel meg kell állni amúgy meg van olyan ragacs ami meg foglya a repedést ( folyékony fém) legalábbis a szerelőm annak hívta és az enyémnél be vált.
nem is ettem
a tipikus hülyeség"még egy kicsit húzok rajta" dolog...
nem a menet szakadt ám ki,dehogy!megrepedt egy picit,mert olyan kuposféle alátét van rajta!ugyhogy aki ezután csinál ilyet okuljon ebből!
ügyes ne egyél annyi kóbászt
üdv
Szeki papa van az enyim fajtához olajteknőd?ha van mennyié?kicsit túlhuztam a leeresztőcsavart
üdv mi ez a pangás ,mindenki kertészkedik ?
Ahoj
aholy!
1 jó reggelt
hiába beszélsz vele ha csöves..........majd behajtom rajta valahogy,énmeg oda adom neked......téleg nem jössz erre valamiko?rokonyokhoz kocsival?
jaja trakator
reggel lesz 1kis kertészkedés.
úgy legyen, ámen na cakát megyek mert holnap csinosítgatás
Csak szorgalmasan gyűjti a pénzt a motorra.
Magyarország még most is akkora csak ideglenesen megszállt területek vannak mellette . Hogy Pipipnél mi lesz azt nem tudom mert mostanában lapít ,biztos az asszony be fenyítette
igen a Trianon előtt de az már mikor volt?
http://www.vendegvaro.hu/a-tor...
na erre varrjál gombot
Hóllll?Szarvason biztos hogy nem,egyébként mi köze a mértannak a vidékhez? Majd pipénél át veszem.
én vidéki ? néz már meg hogy nagy Magyarország mértani középpontja hol van te pálinka huszár gyere és vidd már el a páleszod
OK!
Felétek nincsenek is kanyarok te vidéki versenyző. .
pici igazítás volt de az is inkább csak a desing miatt de amúgy minden stimmelt a belsejét már ki is fújtam feketére kívülről zöld lesz . Ha kész teszek fel képet. Holnap még ki emelem 5-6 centivel a hátulját így még látványra is ütősebb lesz ,plusz kanyarokat jobban veszi
Ja azt nem és mi lesz belőle traktor?
OK! Akko passzolt?
Nincs mit Zozo!