energia takarékos a többi
hol energia takarékos ha rá kell egy fűtési szezonban borítani 80-100 forintot , ha pedig rá hívod a szervizt akkor minimum 20 forint és kicserélik még azt is amit nem kéne.
na ezt hagyjuk!
voltam cccakszervizben, eldaloltuk mi a problem, meghúzták a vállukat és ki akartattak cseréltetni mindent benne halvány fogalmuk sincs róla mi az megjavítani vagy kicserélni. egy nulla a cccak szerviz csak lehúzás.
a vegyes az tuti csak őrizgetni kell
A Ford rangerekről meg ne is beszéljünk......
Egy Japán terepjáró állta meg a helyét itt nálunk:Toyota
na meg a Land Rover,de azt meg a busmanoknak tervezték olyan kicsi.........
csak azért me van főszürő 700-é kici kinai meg van gyári 4000-é.......tudom nem kevés az árr külömbség de nekem meg éri hogy minél később idegeljeen fell,hogy szét baltázzam
áááááááá.......
nem mi szervizeljük../még jó/...
de a NISSAN is szarik bele ugy ahogy van,csak tejeljék a borsos havidíjjat nekik
egyik autó szarabb mint a másik
elviszik szemlére,ilyen szervíz,olyan szervíz oszt ugyanolyan szarul jön vissza ahogy elment..........
-24 ben rángatott rendesen a Nissan pick up,de ha meglocsoltam a szűrőt forróvizzel akkor bírta vagy 5 km-ig ,aztán kezdte ujra.Egész éjjel fasza volt vele szarakodni.
soha nem irigykedek, tudhatnád.
teszek azért hogy legyen.
többe nézem az ódit mint a vw-t még ha egy márka is, de ezek az új autók csak akkor tudnának tűzbe hozni ha tudnám fizetni a szervízszámlákat és ha megállna akkor ott hagynám ahol megállt és vastelep. kb úgy vagyok vele mint az új gázkazánokkal. a legkisebb hibára azonnal megállnak és hekkelheted mire észhez téríted. egy új kazánra a nyiregyi shell kúton 90 forintot kellett rá tolni hogy múkodjon, a régi szar ÉTI kazánok meg 20 év felett is dolgoznak és kell bele pár ezerér alkatrész ha megáll.
Jó reggelt! Szeki ma hívlak! Motyód itt van dobozban! Holnap viszem a ződ embernek. Holnapután várhatod! Elég sűrű volt a hetem + várnom kellett az emberre mer a Francia Alpokban volt kedve hegyet mászni! Tegnap tudtam csak felpróbálni a motorra mindegyiket! Passzol! Lyukak kifúrva!
hol energia takarékos ha rá kell egy fűtési szezonban borítani 80-100 forintot , ha pedig rá hívod a szervizt akkor minimum 20 forint és kicserélik még azt is amit nem kéne.
na ezt hagyjuk!
voltam cccakszervizben, eldaloltuk mi a problem, meghúzták a vállukat és ki akartattak cseréltetni mindent benne halvány fogalmuk sincs róla mi az megjavítani vagy kicserélni. egy nulla a cccak szerviz csak lehúzás.
a vegyes az tuti csak őrizgetni kell