Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

energia takarékos a többi
hol energia takarékos ha rá kell egy fűtési szezonban borítani 80-100 forintot , ha pedig rá hívod a szervizt akkor minimum 20 forint és kicserélik még azt is amit nem kéne.
na ezt hagyjuk!
voltam cccakszervizben, eldaloltuk mi a problem, meghúzták a vállukat és ki akartattak cseréltetni mindent benne halvány fogalmuk sincs róla mi az megjavítani vagy kicserélni. egy nulla a cccak szerviz csak lehúzás.
a vegyes az tuti csak őrizgetni kell
mondom nekem az ódival semmi gond,azon kivül hogy szarul néz ki de munkás auto a ópellal már beszoptam
flottás autók,,,,vagy bérelt,a tököm tudja
a Land Rover Béjemwé szives mint a zzsssssomega
nekem -16-ig még jó az ópel-isuzu párosítás.
Ez igaz csak az éti kazán sajna nem igazán energia takarékos,de a legjobb a vegyes kazán.
A Ford rangerekről meg ne is beszéljünk......
Egy Japán terepjáró állta meg a helyét itt nálunk:Toyota
na meg a Land Rover,de azt meg a busmanoknak tervezték olyan kicsi.........
mi az, előfizetéses NISSAN ! hogy havi díja van.
csak azért me van főszürő 700-é kici kinai meg van gyári 4000-é.......tudom nem kevés az árr külömbség de nekem meg éri hogy minél később idegeljeen fell,hogy szét baltázzam
lefagyott benne a cucc, én a nagy hidegben egy gázos rönó reduktorját locsolgattam egy autósnak hogy magához térjen.
áááááááá.......
nem mi szervizeljük../még jó/...
de a NISSAN is szarik bele ugy ahogy van,csak tejeljék a borsos havidíjjat nekik
egyik autó szarabb mint a másik
elviszik szemlére,ilyen szervíz,olyan szervíz oszt ugyanolyan szarul jön vissza ahogy elment..........
nem az én gondom, hajtanom kell, még tankolnom sem kell.
legyen az a munkaadóm gondja.
nekem az ódi pöcre indul a zzzzzssomega meg csak köhög és semmi
-24 ben rángatott rendesen a Nissan pick up,de ha meglocsoltam a szűrőt forróvizzel akkor bírta vagy 5 km-ig ,aztán kezdte ujra.Egész éjjel fasza volt vele szarakodni.
soha nem irigykedek, tudhatnád.
teszek azért hogy legyen.
többe nézem az ódit mint a vw-t még ha egy márka is, de ezek az új autók csak akkor tudnának tűzbe hozni ha tudnám fizetni a szervízszámlákat és ha megállna akkor ott hagynám ahol megállt és vastelep. kb úgy vagyok vele mint az új gázkazánokkal. a legkisebb hibára azonnal megállnak és hekkelheted mire észhez téríted. egy új kazánra a nyiregyi shell kúton 90 forintot kellett rá tolni hogy múkodjon, a régi szar ÉTI kazánok meg 20 év felett is dolgoznak és kell bele pár ezerér alkatrész ha megáll.
Párja annyi Cabika?
Vegyetek benzines autót
a mi céges mernyónk is köhögött -15-ben, EVÓ-T kellett bele tankolni. az eldugult főszűrőn az sem megy át.
Wilbers progresszív rugót tudok neked újat 25800 Ft-ért
Jó reggelt! Szeki ma hívlak! Motyód itt van dobozban! Holnap viszem a ződ embernek. Holnapután várhatod! Elég sűrű volt a hetem + várnom kellett az emberre mer a Francia Alpokban volt kedve hegyet mászni! Tegnap tudtam csak felpróbálni a motorra mindegyiket! Passzol! Lyukak kifúrva!
cak ne kici kinait tegyetek bele
Ne legyél irígy 10 év múlva neked is lehet ilyen autód.
Meg az Osztrák gázolajjal sincs baj.......
Bár lehet hogy a Főnököm szarjába ki kellene má cserélni a szűrőt
'99-be elsőtelórugód nincs?
Reggelt