Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem 3személyes hanem ital szállito tartozék
Te áruló.
valakinek van itt ilyen "öszvér"kilencese is,ha jól tévedek!két dugattyús elsőfék,erősitett villa hátul,de kapaszkodós,és megvan rajta asszem ez "gps tartó" is...

és azt mondja gyári!
Cső-cső a kukoricacső...... .
Egy hete hogy betegen baszom a rezet itthon
ma este hoztuk :D majd át lesz fújva a gomba feketére. sőt még az a nagy dobozkonzol se lesz ilyen batár nagy otromba szar
Drusza megegy kekseg
na mivan Zsáki? mé vagy olyan méregzsák?
én az aksikra gondoltam
Udv urak

udv urak
Hú de szép a színe ,csak az a fehér pezsgős dugó az oldalán és a hátsó lámpa fölött a polc?netán 3személyes?
ilyen időben kell is az immunerendszernek a nafta
cső cső
Csá
te meg be töltöd bár mostanában és is elégé TÖLTÖgetek
9363-nak volt ilyen ha jól emlékszem?
uuuuuuu ezt az átirási ceremőniát nekem ne mond othagytam őket a faszomba nem volt tovább idegrencerem,inkább nem lesz átirva oszt kész
ilyen lenne a h.limo-é
112 lóval! ghost rider
adná!csak nincs!elpasszoltam!olyan volt mint a házfelujítás,minél tovább bontottam,annál inkább ment el a kedvem tőle!de főként a névreirás lett volna kacifántos,mert senki nem iratta át közbe,az erdeti tulaj meg nem akart adásvételit irni!
el lehet már felejteni azt az időket,amikor ez még nem volt olyan fontos...
de lesz még etz-m,addig nem halok meg!
ő rendelte a páleszt
a fighter alap verdába nem kínáltak fel semmilyen robogót. hja bocs szőrért szőrt akartak adni érte egy betegágy aprilia sr DI-TECH szerelek szerelek költök rá szerelek robeszt, se liberty-t se scarabeus nincs érte. ha bele tudom szorítani egy 4t robesz árába a zx6-ot akkor lesz ghost rider
már megint a szesz meg mondalak apádnak
a filinget