Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen szobában ? Te is ki vagy dobva
estét
Én is nehezen szoktam meg az enyém színét....
Na igen... ha már kawa legyen zöld Ami késik nem múlik... szerencsére neki is a zőőd tetszik jobban.remélem szezon előtt átfesti
Kepen szepnek nez ki.
Bar mar most talaltam benne hibat!
Nem ZUUUD!

Udv. a feterod a clubban
Szevasztok! Valamelyik nap érdeklődtem egy 9es után.. bár nem nagyon ismerte senki, de attól függetlenül felmentünk ma és megvettük faternak... remélem ha gebasz lesz akkor gyühetek ide segítségért
Es ha a meleg szobaban inditgatom?
Az jo? ,
Szevasztok trogerek!
Csak a zozófélék szokták indítgatni Ahogy panyó is írta akksi ki, be a szobába. tankot teli. Ha nincs bakolva a gép esetleg ha nagyon igényesnek akarsz látszani, kéthetente arrébtolsz rajta egy húsz centit a gumik miatt.
Ennek nem nagyon örülök
A trafit nem lehet blokkolni, előjelezni meg a mai gagyi technológiával meg pláne nem
2 Jó regggelt kékvér
1. jó reggelt mindenkinek.
Sziasztok Nálatok is ilyen hideg van ,befagyott a víz a léghűtéses motoromban.Én nem szoktam indítgatni a motoromat télen ,mert az aksit is kiveszem berakom a jó meleg szobába hogy ne fázzon.Most már hat éves de még tölteni sem kellett soha .tavasszal meg feltöltöm a karbikat brenyával .Mondjuk én egy autó aksival röffentem elsőre ,de még mindig beindult elsőre.
Ne halgass a sok motor nélküli suttyóra ,minden héten egyszer be indítom a gépet ventilátor bekapcsolásig járatom ráadásul első hátsó bakon van így még a sebességeket is végig zongorázom. Szóval nem kell így tökölni a benya leengedésével stb
köszi a hozászolásokat a kérdésemhez mindenkinek.....
Bodri? bízok benne hogy a szétfagyott rézcsöveket gyűjtöd mert belehet cserélni benzinre.
üdv bodri!
és a teletank benga! az óévi óccsó nyál az az igazi.
felesleges indítgatni, csak az akkut kínozod, és nem érsz el vele semmit. max a lelked nyugtatod a hangjával. a hűtővizet kevergetni felesleges, ha leüríted a karburátorok úszóházát- vagy nevezd ahogy akarod- akkor tavasszal egy pöcre indúl friss bengával, az akkunak a rendszeres töltés vagy az akkuőr ad védelmet, na meg a langyi tárolási hőfok.
Én az 1sőtélen nem járattam,a benzin sem engedtem le a karbiból ezért simán belerohadt,azóta havi 2szer meg járatom de ha száraz karbival rakod le akkor sem lesz baj de néha mozgasd meg a motort a tankban levő bezin is tud kocsonyásodni.
üdv. jol teszed
sziasztok,lenne egy kérdésem, ti néha szoktátok-e beindítani a motort így télen?mert megoszlanak a vélemények az ismerőseim közt.Megmondóm őszintén én az első évben néha be indítottam de egy idő után nem indult mert a gyertyák kormosak lettek.Most már csak ha rügyeznek a fák akkor szoktam beindítani.
na ahogy látom,"olvasom"mindenkinél minden oké,és mindenki szorgalmasan dolgozik sehol semmi érdekes dolog nem történik,de most már hamarosan vége a szürke téli napoknak.
Baromi drága lenne a 2 első teló cakk-pakk.ilyen 50.000-es számokat mondogatnak
maradok a rugókészítőnél
E-bay-en sincs semmi