Szevasztok! Valamelyik nap érdeklődtem egy 9es után.. bár nem nagyon ismerte senki, de attól függetlenül felmentünk ma és megvettük faternak... remélem ha gebasz lesz akkor gyühetek ide segítségért
Csak a zozófélék szokták indítgatni Ahogy panyó is írta akksi ki, be a szobába. tankot teli. Ha nincs bakolva a gép esetleg ha nagyon igényesnek akarsz látszani, kéthetente arrébtolsz rajta egy húsz centit a gumik miatt.
Sziasztok Nálatok is ilyen hideg van ,befagyott a víz a léghűtéses motoromban.Én nem szoktam indítgatni a motoromat télen ,mert az aksit is kiveszem berakom a jó meleg szobába hogy ne fázzon.Most már hat éves de még tölteni sem kellett soha .tavasszal meg feltöltöm a karbikat brenyával .Mondjuk én egy autó aksival röffentem elsőre ,de még mindig beindult elsőre.
Ne halgass a sok motor nélküli suttyóra ,minden héten egyszer be indítom a gépet ventilátor bekapcsolásig járatom ráadásul első hátsó bakon van így még a sebességeket is végig zongorázom. Szóval nem kell így tökölni a benya leengedésével stb
felesleges indítgatni, csak az akkut kínozod, és nem érsz el vele semmit. max a lelked nyugtatod a hangjával. a hűtővizet kevergetni felesleges, ha leüríted a karburátorok úszóházát- vagy nevezd ahogy akarod- akkor tavasszal egy pöcre indúl friss bengával, az akkunak a rendszeres töltés vagy az akkuőr ad védelmet, na meg a langyi tárolási hőfok.
Én az 1sőtélen nem járattam,a benzin sem engedtem le a karbiból ezért simán belerohadt,azóta havi 2szer meg járatom de ha száraz karbival rakod le akkor sem lesz baj de néha mozgasd meg a motort a tankban levő bezin is tud kocsonyásodni.
sziasztok,lenne egy kérdésem, ti néha szoktátok-e beindítani a motort így télen?mert megoszlanak a vélemények az ismerőseim közt.Megmondóm őszintén én az első évben néha be indítottam de egy idő után nem indult mert a gyertyák kormosak lettek.Most már csak ha rügyeznek a fák akkor szoktam beindítani.
na ahogy látom,"olvasom"mindenkinél minden oké,és mindenki szorgalmasan dolgozik sehol semmi érdekes dolog nem történik,de most már hamarosan vége a szürke téli napoknak.
Bar mar most talaltam benne hibat!
Nem ZUUUD!
Udv. a feterod a clubban
Az jo? ,
A trafit nem lehet blokkolni, előjelezni meg a mai gagyi technológiával meg pláne nem
maradok a rugókészítőnél
E-bay-en sincs semmi