ennek még kellene lenni az oldalidomon is festésnek,vagy matricának nem?a tank mintája le szokott futni az oldalidomra...nem mintha igy nem lenne szép,csak mondom!
irigységből!
az egyik legjobb régi stílusú 900-as sport túra motor, én személy szerint nem túrára vettem azt a B-vel lehet jobban, inkább hajtani vettem, amolyan "záróra előtti pánik" hatására.
800. De teljes túra felszerelést adott hozzá.. meg olajat,szűrőt,láncsprayeket,izzót stb. a motorból meg semmi rendellenes zaj se jön! nagyon fasza állapotban van ja amúgy 2003mas a gép
frankó masina hogyér adták. a saját 2000 évj is ilyen lesz csak zűűűűdben fejidom tartót nehéz szerezni a 2002 évj hoz, nekem sikerült reális áron. a vas már ilyen lesz, erősített lengővillával megspékelve.
Hallod, ha nem mondod ezt nekem fel sem tűnik tényleg nincs neki ilyen baszott nagy tartókonzol mint pl az enyémen is. Amúgy mit takar az a rohadt drága?
de faszán néz ki!irigylem ezeknek a f-eseknek a fejidomtartóját!nem szeretem ezt a girbe-gurba szart ott előttem!néztem már az ujabb tipusét a neten,de rohadt drága...
már azt hittem mindent megvettem a szezonkezdetre,csak tankolni kell majd
erre reggel olvasom az emailt,hogy áprilisban lejár a műszakim!mintha most lettem volna vele,és eltelt két év!ugyhogy a szezonkezdet műszaki vizsgával kezdődik
irigységből!
már azt hittem mindent megvettem a szezonkezdetre,csak tankolni kell majd
erre reggel olvasom az emailt,hogy áprilisban lejár a műszakim!mintha most lettem volna vele,és eltelt két év!ugyhogy a szezonkezdet műszaki vizsgával kezdődik