Szeva edem
Ha marad minden a régibe nekem nem sok időm marad(na) mostanában motorozni Decembertől márciusig viszont nagy a pangás, meg a szegénység viszont az meg nem túl jó motoros idő
Mi lesz az új meló?
Tán tűzoltónak állsz a multkori szálloda tűz miatt...
versenybaleset.
így utólag könnyű lenne korrigálni a megtörténteket, ki mit hogy tegyen de ez nem az a műfaj.
az elektromos ember aki hozzászólt már kezdte keverni a versenyt a közúti motorozással.
tévednek ide olyan emberek akik inkább kisszéket csinálnának unalmukban mint ide írogatnak.
na léptem motorolni, kell az önéletrajz az új munkahelyhez.
nem. de olvastam a hozzászólásokat a videóknál, egy mici nevű reagálóra többen is fenik a fogukat. konkrétan kiütni a két füle közül a beszólásai miatt.
Ha marad minden a régibe nekem nem sok időm marad(na) mostanában motorozni Decembertől márciusig viszont nagy a pangás, meg a szegénység viszont az meg nem túl jó motoros idő
Mi lesz az új meló?
Tán tűzoltónak állsz a multkori szálloda tűz miatt...
Biztos valami bordóra gyűjtögetsz, ugye kutas
jáááájjjj,isten őrizz......szó sincs róla....
csak gondolat még
Mi van nősülsz vagy jön a baba és kell a zsé tán ikrek lesznek
Lehet hogy tavasszal......
ELADÓ LESZ!
igen.
üléspúpról tudsz már valamit?
így utólag könnyű lenne korrigálni a megtörténteket, ki mit hogy tegyen de ez nem az a műfaj.
az elektromos ember aki hozzászólt már kezdte keverni a versenyt a közúti motorozással.
tévednek ide olyan emberek akik inkább kisszéket csinálnának unalmukban mint ide írogatnak.
na léptem motorolni, kell az önéletrajz az új munkahelyhez.