mindben van azért zaj.
a szellőzők nem csak a szellőzést szolgálják,hanem nagysebességnél az áramló levegő próbálja stabilan tartani a fejed
az a baj hogy fel kell próbálni és menni vele,akkor derül ki minden.az enyém például a bátyámnak nem jött be 10s-en.nekem jó volt lehet azért mert picit magasabb vagyok
ami jó volt még az a römer,csak eledtam mert nagy volt de az uj modeljét ki próbálnám tetszik kinézetre is.
amit tapasztaltam az az hogy 250 felett nem mindegy hogy mi van a fejeden
A buko az kuka, egyertelmu. Nezegettem teszteket zajszint alapjan, de keves hasznalhato info van. Schubertet nem akarok, nem tetszik a szine...
Neztem Shoei XR1100 meg talan erdekelne. De azt sem a csendessege miatt dicserik. Ez alapjan a Nolan N84 lenne jo, de itt meg csak a zajszintet neztek, azt nem hogy egy olcso buko mennyire jo mas szempontbol. Meg 5 eves a teszt...
AGV az csendes?
De ez nem oldja meg a turbulenciat amit a turaplexi kelt... megy vissza asszem a gyari, fokepp hogy azt irjatok nem veszes a szelvedelem vele. Nem a kilences lenne az elso motor a vilagtortenelemben ahol a nem gyari turaplexi csak ront a helyzeten es nem javit...
az a bukó ami a fejeden van nagy tempónál xart sem ér
de ha meg álsz rögtön rá tudsz gyujtani
plexi is megoldás lehet.de szerintem 1 jó bukó kell
nekem agv ti-tec van. nincsenek ijen problémáim
Nekem gyári plexim van és semmi bajom vele, persze nagyobb tempónál kicsit lejjebb kell húzódni, úgy már bármilyen sebességig tökéletes. Hosszabb túrákon 4-500 km is voltam vele kb.120-as átlagtempóval, utassal, csomagokkal, de nem a fejem zúgott estére, hanem egyéb testrészem zsibbadt el kicsit Mondjuk egy jó bukó is sokat számít.
Ismet kerdezoskodni jottem a nagy oregekhez. :)
Van a motoromon egy bubis turaplexi, de nagyon nem bejovos a dolog.
Az hagyjan hogy lila (fotoimnal lathatjatok), de pont a fejemre dobja a menetszlet. Ha normal testtartasban ulok a motoron, konkretan 60 mph (kb 100 kmh) felett nagyobb a szelzaj mint a motorhang... pedig sportkipufogo van fent, 4000 fordulat felett fuldugo nelkul letepi a fejem.
Van fuldugom, hasznalom is, nem kibirhatatlan, de nemreg figyelmes lettem arra hogyha menet kozben kihuzom magam kicsit jobban, akkor a sisakot pont kiemele ebbol a zonabol es ha nem is teljes csend, de finom halk szelfutyules van az idegesito dobolo orvenyles helyett. 187 cm magas vagyok amugy.
Masnal is ilyen ez a dolog?
Tudtok esetleg valami hasznalhatobb turaplexit ajanlani? Mert jelen pillanatban nagyon erosen azon gondolkodom hogy visszakapja a normal plexit.
Esetleg valakinek otlete valami jo csendes sisakra? (bar attol orvenyles meg lesz)
utolsó éjszakám lesz.......
megpróbálom elintézni ,sajnos nem sok jót jósolok magamnak,pedig qrva jó lenne megint csapatni a ringen