Én is elfelejtettem enni, pedig mondogatták, hogy eszegessek me jó lett Amikor nagyon teliszívom a pofám, nem nagyon vagyok éhes Vasárnap reggel ettem egy pár virslit Legalább faziék nem mondhatják, hogy miattam élnek rosszabbul mint 4 éve
most volt itt Pipi,mindent elmesélt tömören,ahogy szokta!
sajnálom,hogy nem voltam ott!
vegyétek ugy,hogy Csimbi képviselt,remélem evett is bőven,nem csak ivott...
egyébként én se unatkoztam szombat este,tejfakasztó buli volt,ahol "csak"17l pálinka,kb.150 doboz sör,jéger,whiskey,meg egy kis meggybor fogyott,kb 50 fő vel...
Fazikám, ott maradt a bukom doboza, meg a rája való harisnya Na nem mintha egetrengető szükségem lenne rá, de ha véletlenül még nem zabálta fel a kutya, akkor te se dobd mán be a kazánba Valamikor majd visszakerül...
ó pipi hogy a fene meg ehetne kiscipőbe !
szebb képet nem bírtál volna fel rakni !
az az egy szerencséd hogy nem fotóztuk le mikkor vasárnap deci számra folyt a nyál a szádból beszéd közbe
Boldog szülinapot főtörzs
most volt itt Pipi,mindent elmesélt tömören,ahogy szokta!
sajnálom,hogy nem voltam ott!
vegyétek ugy,hogy Csimbi képviselt,remélem evett is bőven,nem csak ivott...
egyébként én se unatkoztam szombat este,tejfakasztó buli volt,ahol "csak"17l pálinka,kb.150 doboz sör,jéger,whiskey,meg egy kis meggybor fogyott,kb 50 fő vel...
Bármit ,bárhonnan,csak ne Sedutól!Egy páran má rábasztak itt vele a dolgokkal......csak 1 jó tanács
Hidd el nekem ez még a legszalonképesebb...
szebb képet nem bírtál volna fel rakni !
az az egy szerencséd hogy nem fotóztuk le mikkor vasárnap deci számra folyt a nyál a szádból beszéd közbe