elvileg én elsem hagyhatom az országot de ha lesz jogsim meg oldódnak a problémák csak most is mehetnék pénz után.............csak nem hadja az asszony
ha végre meg mondaná a süket haverom hogy mennyi a két fékdob akkor már vinném is fékjavításra két kormány összekötőt és négy teló csere utána már vizsgáztatható, ha valahol megoldják.
ne nevess fazi ott és még több helyen máról-holnapra élnek az emberek és épp nyár van ami szezonmunkát ad. eljő az október és mindenki ott áll hogy mi lesz holnap és azután. nem könnyű ott sem máshol, és megcsinálta a maga balhéját amiért most vezekel ennyi.
úgy lenne jó hogy visszük a csajokat is. akkor nincs nyavalygás, ha jól megszíjjuk magunkat alszunk kint a fazi kutyájával, és van alibink a másnapi fejfájásra.
hát ahogy néztem bogyeszt jót tett neki a munka fogyott rendesen, de még így is emberes méret, úgy hogy egy társas utazáskor már győrtelken felforrna a hátsó gátlóban a folyadék a kettőnk súlya alatt.
amúgy tegnap este faszányos idő volt hazafelé, egy két helyen játszott be csak a köd/pára foltok a látásviszonyokba, és SÜN mentes volt az út.
Jimy az 1 urrrrrrr szeretem is
de Fazi értsd meg,márol holnapra vagyok az asszony meg anyám,vasárnap is dolgoznak hogy legyen kaja.........én meg már rég nem voltam Moszkvába hogy keressek ép a tegnap ecseteltem Szekinek hogy hivtak vissza ügyeskedni.......és szerintem menni fogok mert ez nem állapot........igaz az asszony azt monta ha baj lesz nem fog 1 szelet kenyeret se behozni utánnam
Ezen sütnék meg a szalonnát! Olyan gyökerek hogy lusták fát gyűjteni a tűzhöz!