Nem tudom, eddig igazából egy helyen érdeklődtem csak, ott az volt a válasz, hogy mivel nincsenek papírjai, nem lehet beépíteni, ezért nem veszik meg. De csak a generátor dekli ér 30-40-et, gondolom a motor alkatrészek is elég nagy értéket képviselnek, ha lenne fölös pénzem meg is tartanám magamnak tartalékba. Az idomoknak biztos lesz majd vevője, azt én is vadásztam sokáig, meg gondolom az első telóknak is. Ha elhozom a vasat, az 3 kiló befektetés, ha a blokkot el tudnám adni 100-ért akkor, az oldalidomokat , lámpákat kerekeket, első futót még 100-ért akkor egy 100-ast megérne a váz nekem is. Ez a felállás, vevőket keresek. Lehet el is viszik a gépet mert 3 kiló nem sok érte.
Hát a telót nem szívesen bontanám meg, utána a többi részét már nem tudnám eladni, a színe gyári zöld, a felninek is. Sajna nem találok vevőt a blokkra, bontókat is kérdeztem, de papír nélkül nem veszik át, úgyhogy lehet nem lesz belőle üzlet. Ha mégis összejön a felni miatt majd üzenek.
Ha rajtam nincs ruha akkor a térgyem tuti szilánkosra törik
nem olyan kis perec volt ez
egyetlen mázlim, hogy nem kaptam el repülés közben semmit, szerencsére az úttesten maradtam
Talan holnap vagy holnaputan.
Belinkelem
Hátakkó császtok...
nem olyan kis perec volt ez
egyetlen mázlim, hogy nem kaptam el repülés közben semmit, szerencsére az úttesten maradtam