Igen sedu az kb. úgy jön ki 200-as átlagban tankolásokkal Ennyit én mentem ótópályán egyhúzóba
Nekem mindig a nyakam fáradt el legelőszőr nap végére kéz és térgy . A 4-6 száz km-er megtétele nem volt ritka a lábomat a városokban úgy pihentettem, hogy kinyújtva lógattam a földön Szerintem bogyesz tőllem leshette el a technikát amit a megyeri hídon kamatoztatott is...
A motorozással lesz még egy kis gond jövőhéttől megnyertem 4 hét gipszet ismét. csúszik szétfelé a törés úgy, hogy PÁVTORŰJ
Pipi nekem a feléhez (900km) reggel kilenctől délután kettőig állat módjára kellett hajtani a kilencessel. A végén rendesen el is fáradtam, nem bírtam volna mégegyszer ennyit megtenni.
Amúgy mikor engedi meg a feleséged, hogy vegyél egy motort?
Ha gondolod a kíket kipróbálhatod titokban.
Tesvérem meg kerestek a kisebségi rész önkormányzattu, hogy én mintt prominens egyén, indulnék e a választásokon március 6-án egy kicsit kérettem magam aztán igentt mondtam 10 perc alatt meg lett a kopogtató cédula.Természetesen mintt független
Nem úgy van az Bogyesz
Kiszámítottam 61 év meg egy kicsi
Ha 2011 júliusában hozzákezdesz 2072 karácsonyára már otthon(felétek otthol ) is lehetsz Most lehetsz 32-max 33 éves 95 évesen szabadulsz, úgyhogy bőven belefér a saját idődbe...
Nekem mindig a nyakam fáradt el legelőszőr nap végére kéz és térgy . A 4-6 száz km-er megtétele nem volt ritka a lábomat a városokban úgy pihentettem, hogy kinyújtva lógattam a földön Szerintem bogyesz tőllem leshette el a technikát amit a megyeri hídon kamatoztatott is...
A motorozással lesz még egy kis gond jövőhéttől megnyertem 4 hét gipszet ismét. csúszik szétfelé a törés úgy, hogy PÁVTORŰJ