Sem tesóm is jön haza aszongya nagyon szar pedig havi 1,5 gurigát keres
szilveszteri buli nekem jó volt de nem mindenkinek tetszet hogy nekemjó csak vicceltem jó volt a vendéglátás,a kaja,a pija,a csajok valahogy ki maradt 2napot ittam aztán nem engették ki tudja miért.................nem emlékszem
na amugy 7végén Jimbó gyilok lesz nem vároktovább mert az a csóri malac már lebeg a vizen mint a béka a mai olvadástól
aki jön-jön,aki nem nem mert ugye szinte senkinek nem jó ez a hónap sebaj,majd gondolok rátok
Elmaradt de jobb is sógornak azóta is tartoznak másfél millával a friccek. És nálad jobb a helyzet? Hallottam a szilveszteri buliról hogy jól sikerült.
szilveszteri buli nekem jó volt de nem mindenkinek tetszet hogy nekemjó csak vicceltem jó volt a vendéglátás,a kaja,a pija,a csajok valahogy ki maradt 2napot ittam aztán nem engették ki tudja miért.................nem emlékszem
aki jön-jön,aki nem nem mert ugye szinte senkinek nem jó ez a hónap sebaj,majd gondolok rátok
ja és ne a fürdőszobában telefonálj
Tetemes mennyiségű sör, és pályinka leledzik a háztartásban. Te hozod a pizzát, vagy én vigyem hozzátok a piát?