Tudom, hogy nem zsugoriság, én is vehettem volna a motorjaimra drágábbat, de nincs értelme 10 éves motorra sokat költeni, eladáskor úgyse fizetik meg. A Suzukira is vettem egy gyárit, majd az lesz kibelezve. Ebbe kössön bele a sasszem
Miért nem belezel ki egy gyárit? Egyébként a zx7 gyárija is korrektül szól, ha a lángfogót levágod a gyüjtő végéről. Bár a tieden nincs már meg ha jól emlékszem.
olyan helyen dolgozik hogy mennie kell, a pénztárgép nem állhat meg ha 500 lesz a benga akkor sem, egyszerű, a boltos leírja a kiszállást és rá terheli a vevőre, pénztár gépnek mennie kell. én ha 100f-ot spórolok egy kannán akkor is bele öntöm mert tudom nem egy cigány kormányt gazdagítok vele. kóla nem kell mert már nincs mit ünnepelni, vizet iszom vagy teát. a szar súlya 101.7 kg volt szilveszterkor.
nem zsugoriságból keresek olcsót, csak ütni-vágni pont megfelel egy gyengébb állapotú. ha nem jön össze rá a lóvé, akkor van anyagom és gyártok egy 60/60- ast és egy 60/54-est igaz nem lesz neve, de lesz hangja. ma már minden a pénzről szól ,ha van haladsz ha nincs akkor ott maradtál ahol vagy.
na akkor csapjunk a közepébe, hátha lesz valami siker a mai nap.
Ne költsél rá sokat!
Szerintem az RS-3 hangja nagyon szép, kalapálni szeretsz, E betűt belegravirozzák ne akadj fenn ezen.
Nem árt ha a dob a vége felé szűkül. Csendesebb is lesz, jobban is fog menni. Külföldön más miatt is levesznek, gondolom nem sokat fogsz kijárni.
Minket is levettek az osztrák tetvek, mert a 60-as tábla ELŐTT nem lassítottunk.
eszembe jutott ami ritka :)