A kíkre is találtam és a szürkére is. Ha jól emlékszem bőven 20,000Ft alatt adtam el a vipert is, amit a képeim között látsz, gondolom akkor olcsóbban vettem, mint 30,000Ft.
Ha meg nincs rávaló dob, akkor tudok hozzá összekötőcsövet. Te is vettél tőlem 2-3000Ft volt az ára ha jól emlékszem.
Ettől függetlenül ha tudsz még buzogányt még mindig érdekelne.
Sziasztok!... Fel volt ez melegítve, meg jött is szét szépen, már majdnem kettényílt, csak azt hittem, lejön, meghúztam és nem ketté nyílt, hanem vagy 6 felé...
Így van ez amikor a téli unalomba az ember somfordál a motorja körül, hogy ezt, meg azt csinálok rajta Azt több a kár mint a haszon
Tavaly például én kapcsolókat szereltem rá
Lett egy strobi lámpa és egy billenő rendszám...
Hú.... még mindig mondom.... most tört el itthon.... Annyira zörgött a belseje.... szedtem szétfelé, hogy megjavítsam és már majdnem szötjött, mikor meghúztam és összetörteeeemmmmm....
Sziasztok! Ma egy sikeres mutatvánnyal összetörtem az első lámpám. Valakinek van eladó? Üveget, gondolom, külön nem lehet venni, csak bontott lámpát....
Ha meg nincs rávaló dob, akkor tudok hozzá összekötőcsövet. Te is vettél tőlem 2-3000Ft volt az ára ha jól emlékszem.
Ettől függetlenül ha tudsz még buzogányt még mindig érdekelne.