Na megót
Ha rokon látogatóba jártok így karácsony környékén. Adok néhány jó tanácsot. Italt amit előző éve kaptatok soha ne vigyétek ugyanabba a táskába vissza főleg ha előte való évbe beleírtátok, hogy sok szeretettel anyusnak
De bármilyen italt kaptok azt mindíg vigyétek visszakkarácsonykor , mert ti is ugyis azt kapjátok vissza amit előző karácsonykor kaptatok Tehát csak a táska a lényeg Én már csak azon drukkolok , hogy több ilyen táskát kapjak mint amennyit én adok akkor jimyékhez is viszek le valami piát
kissebb nem vót csak vicceltem nékem is volt 36-om csak 2000-es 6hengeres 150pacis szép vót jó vót de ugy rohadt mint a forgótárcsás mosógép------------belülről kifelé
ritka széria 840-es és 850-est csináltak a 80-as években olyan felszereltséggel mit a mai autók meg irigyelnének ferrári utánzad szóval érted,mángó ótó milliókon alul nem találsz még most sem
GYANTÁS A SEGGEM CSILINGEL A HERÉM
CSAK NEM TÁN A KARÁCSONYFA JÖTT HÁTÚLRÓL BELÉM
BOLDOG KARÁCSONYT MINDJÁNYÓTÓKNAK...
Ha rokon látogatóba jártok így karácsony környékén. Adok néhány jó tanácsot. Italt amit előző éve kaptatok soha ne vigyétek ugyanabba a táskába vissza főleg ha előte való évbe beleírtátok, hogy sok szeretettel anyusnak
De bármilyen italt kaptok azt mindíg vigyétek visszakkarácsonykor , mert ti is ugyis azt kapjátok vissza amit előző karácsonykor kaptatok Tehát csak a táska a lényeg Én már csak azon drukkolok , hogy több ilyen táskát kapjak mint amennyit én adok akkor jimyékhez is viszek le valami piát
jócaka
Ferre ertesz!
En kerdeztem!