érdekes bogyesz hogy ez a retek orbán 1M munkahelyet ígért, de nem azon van hogy megvalósuljon hanem ide-oda utazgat a trógere, most is valami olyan országban veri a faszát aminek a nevét is ritkán hallani és a goggle kell hozzá hogy megtaláljam. a tetű fletó és bandája is a börtönbe való, de ezek sem lesznek különbek, újra el jött az az idő hogy az állami cégek is dögrováson vannak, és másnap arra kel a melós hogy nincs hol-és miért dolgozni. és még azokról a dög evőkről nem is írtam akik dolgoztatnak és basznak kifizetni csak hitegetik a melóst a nagy gubával meg felszívódnak vagy nem is akarják kifizetni, volt olyan akinek 18M helyett 15M majd 13M akartak adni, ""csak"".
nem tudom ki hozza ezeket a hülye törvényeket nem vagyok buzi de eskőszöm hogy jól segbe basznám bár még lehet élvezné is akkor inkább szájba hogy legalább valami meleg legyen a gyomrában azt akarják el érni hogy megszünjön a határ...............több ezer embert fognak éhenkórász bünözővé tenni és az a sok patkány csillagvadász mit fog csinálni?elmegy lapátolni?mert máshoz nem nagyon értenek....éretségi,oszt gatya sok marha meg szavazta ezeket a zsidókat akik mindent maguknak akarnak.....................isten bocsássa meg nekem már ha meg vettem azt a tetves béjemwét had járjak már vele ugy ahogy akarok,ha nincs a tankba robbanásgátló akor nincs és ha lopásgátló sincs akkor had legyen már az én felelőségem hogy ki lopják belőle a nyálat oké?kifizettem KP-ra ha jukat furok az ajtóra és ugy járok az is az én dolgom...............szemetek
egy eccerű villanymotor által hajtott pumpát láttam használni, a visszafolyót ritkábban használják. az ukrán határt basztatják szlovénia-horvátország felől meg hozzák a fűtőolajat kannaszám. ezzel azt érik el hogy eltipliznek a munkaképes emberek a határ menti településekből és betelepítik a zsidókat vagy a menekülteket, ez a nagy orbánia szelleme.a nagy faluban és környékén meg tapossák egy más lábát a népek, mert ott van meló. nem rég jártam tiszacsegén és biz eléggé lepukkant a város, most írja az újság hogy sorba kapcsolgatnak a szolgáltatók kifele önkormányzatis épületeket a szolgáltatásból, a termál fürdőnél egy autó árválkodott valszeg aki kinyitotta a bótot, a medanszijében gőzölgött a viz de érdeklődő egy sem .
csináltam már régen is.......főleg mikor külföldöt nyomtam 24 tonnával nem nagyon lehet válogatni valahonnen meg kell a lóvé..........lopni betörni nem lehet és nem is akarok
Szeki 6-8 ezer egy olyan baszás a tankba vagy is kettő kell már hivtam az alkatrészes haverom hogy kell olyan vacok...............aszonta százával rendelik és egy 7mire meg jön na a bontó cimbimnek van de vasárnap lesz othol addig pihen a bót de amugy kurvára kibasztak a néppel mert nem a tankon fogom leszivni a cumót hanem kötök a visszafolyóra 1 szivattyut oszt kész
vigyázz az öreggel,mert azzal kezdi hogy kikapja a hátsó kereket..... ha kell,ha nem
ja......jó reggelt
A söfőrüllés mögötti ágyikón