Én nem szerettem kűdtem neki álandóan koppon, azt kinyírtam akkor még soványabb voltam pont 200 kijött belőlle óra szerint Aztán úgy lett összerakva, hogy még néhány ezer km-ert kibírjon, hál istennek egy hét alatt elkelt...
Na úgye megmondtam kölök Már elő is került az egyik korlátol agykapacitású benzinkutas zőőőd motoros
Látod a hozzászólását? Én megmondtam mondtam ezek debilek
Jaj te kölök de mé ződet
Akinek itt a fórumon ződ kawája van az mind debil de minimum agysorvadásos ugye nem akarsz beállni a sorba?
olyan 500-om nekem is volt a 60 lovas hát nagyon boldog voltam amikor elvitték Valami martfűi cigányok vették meg imádkoztam, hogy legalább hazáig ne rohadjon le alattuk...
Sztem is ez a legszebb széria!Még csak 1000kmet tettem bele de nincs az a pénz hogy lecseréljem! Eddig csak jókat hallottam róla bár volt egy emberke aki nagyon le akart róla beszélni de..... !nem hatott meg!
a naná!a java csak most ,vagyis jövő tavasszal kezdődik tesó!
egy 9-es csakis ugy mehet mint az állat ,persze vannak kivételek......az igazi 9-es 98'-tól jött
Köszi a tanácsot!Lehet lesz még egy-két kérdésem!még új a vas aztán nem sok mindent tudok róla!Annyit igen hogy megy mint állat meghogy szerelmes vagyok!
remélem is...vagy a karácsonyfára akasztja dísznek
Az ebay-en hogy csinálod meg azt amikor titkosítva van a neved?
Így:H.....i /Himizoli/
egy csomó faszt így látok kiírva
na kölyök......ez mindíg jó téma!
Üdv a Kawások között,jól választottál
Az enyémbe Power-1 van,nekem bevált
Van akinek a fuchs az isten,van akinek az agip.........motorra válogatja
Kawából vagy Zőőődet,vagy semmit.....
na minnyá kapom az ívet ha hazaér a ződellenes bagázs
Látod a hozzászólását? Én megmondtam mondtam ezek debilek
NO COMMENT
Akinek itt a fórumon ződ kawája van az mind debil de minimum agysorvadásos ugye nem akarsz beállni a sorba?
olyan 500-om nekem is volt a 60 lovas hát nagyon boldog voltam amikor elvitték Valami martfűi cigányok vették meg imádkoztam, hogy legalább hazáig ne rohadjon le alattuk...
egy 9-es csakis ugy mehet mint az állat ,persze vannak kivételek......az igazi 9-es 98'-tól jött
Az ebay-en hogy csinálod meg azt amikor titkosítva van a neved?
Így:H.....i /Himizoli/
egy csomó faszt így látok kiírva
bunkó kawások
jajj,még az smile is zőőőd...
ne mááááá!hogy szerzem én azt meg.....
lehet hogy másikat kell hogy szerezzé,mert az a g...i nem adja ide
Üdv a Kawások között,jól választottál
Az enyémbe Power-1 van,nekem bevált
Van akinek a fuchs az isten,van akinek az agip.........motorra válogatja