ritkán látom a palit, biztos kint volt neki a cucc a tankból. csak nagy ritkán láttam olyat hogy kiszívják a tankból, a legtöbb esetben a légtelenítőn keresztül jön ki a cucc.
a riadólánc biztos hogy sok ingást mentett meg a ..................-tól, akik ott voltak azok voltak azok akiket feláldoztak, biztos csökkenni fog a forgalom egy ideig sokan megfutamodnak de majd vissza áll a későbbi állapot, ha a seftesek nem tudnak dolgozni akkor majd mást találnak, csak ne lopjanak és gyilkoljanak.
ma rendezték már most is mehetnék mert föld munkáznak oda nem kell papir csak ez 1 komoly cég és bejelenteni is jogsival tud és a korongot is irni kell de rossz időben ugyis leálnak mert a 4tengejes Atros sem megy el minden hol igy el rakták a helyet nekem 6órába be jelent a többit zsebbe gondoltam lenne hely aludni valahol az ipari telepeden de ha be vállik viszem az asszonyt is pöstön tuti talál melót és akkor albi
a riadólánc biztos hogy sok ingást mentett meg a ..................-tól, akik ott voltak azok voltak azok akiket feláldoztak, biztos csökkenni fog a forgalom egy ideig sokan megfutamodnak de majd vissza áll a későbbi állapot, ha a seftesek nem tudnak dolgozni akkor majd mást találnak, csak ne lopjanak és gyilkoljanak.
Tegnap kaptam munkát, Sopronban!