Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia karmika!

ott az email cimem az adatlapomon!
még nem tudom,hogy mi kell hozzá konkrétan,lehet meg se veszem,vagy nem azt...
képlékeny még az egész dolog
azért küldhet listá,bár ahogy nézegettem,a vaterán,meg a mofakernél szinte mindent lehet találni!
sokat lógtam a plázánál még a tavaj 1 fekete gsx-r 750 el de mindig roszkor mehettem mert csak hazafelé láttam motorosokat még volt velem 1 srác 1 shadowal 1szer azt hiszem találkoztunk veletek Ugonyán 9363 nem rég volt nállam ki is próbáltam a 9-esét és tudom hogy haza költözött csak azt nem tudtam hogy net nélkülvan amugy most a Sós Csabi féle 10-est vettem meg nem e ismered
jaja! Bár én ritkán csak. Inkább nyomom neki, mert ritkán vagyok itthon. 9363-al szoktam találkozni. Megvan, csak elköltözött és most nincs netje.
plázacicáztok még? 9363-ról tudsz valamit eeeeeeeevan tünve mint az aranyóra
Nem sok kellett, h leverjem a vén faszt!
Nekem pár karcolás a lábamon meg a térdem fájt kicsit ezért bevitt a mentő (rövidgatyában voltam), sajna a motor tk-s lett. Eltört a váz.
remélem nem lett komoly baja senkinek sem a vasaknak me ugy látom dőltetek ott többen mint a kártyavár ez az hogy én öntörvényü vagyok tehát mikor kinyitotta a bus ajtót akkor rugtam volna tökön ...........bütyökkel amugy ez a mc-i előtt volt?
az fasza remélem szájbaverted a betétlap elött
Egyszer véletlenül szabályosan beálltunk a kocsikonvolyba 50km/h-val,
-talán 3 kocsi ment előttünk, az első kirata az indexet, h lekanyarodik...
-lassít mindenki...
-belenézek tükörbe és látom jön a busz,de nagyon...
-gáz neki, és amennyi helyem még volt előrébb
-visszanézek tükörbe, h megbírt e állni, de akkor már csatt! -leugrottam, h maga alá ne gyűrjön...röviden ennyi

jahhh... és még a gyökér buszosnak állt feljebb!
szijjaaaa
nem láttam semmi bigéket
hol kell nézni?
szijjja nyuszómuszó
szép du-t nektek ..majd jövök..pápá .
Joe..még jó hogy be is vállalod
én a kecsókat nem törtem de az E30-akat annál inkább leg utóbbi egy S6 4,2 V8 van a számlámon az is futós buli lett volna de nem tudtam beragadtam
sose állítottam az ellenkezőjét..
Joe..te nagyon fanatikus vagy és hüle mellé . de azért bírlak
én bebasztam vagy 5 öt azárokba..meg egy két Subit..de azé még élek jo is az amikor mindenki menekül...csak amikor már én is..na az már nem..
Zoli..hogy vigyorog.. Zoli nézted a képeket nálam feltoltam a táncos bigét is
iiigyvan gyerek korom legszebb emlékei ezerkecsó,neláskirács,koppány kipufogó vagy paragi,6év müszak tompitfény
jön a hó mi? jo is az..előre szögelt gumi hátulja meg hadd menjen amerre akar
sima emós
én egy jó ezerkettes esst keresek pirosat forgatható kormányosat és ha lehet kifelé nyilló ajtóst