ott az email cimem az adatlapomon!
még nem tudom,hogy mi kell hozzá konkrétan,lehet meg se veszem,vagy nem azt...
képlékeny még az egész dolog
azért küldhet listá,bár ahogy nézegettem,a vaterán,meg a mofakernél szinte mindent lehet találni!
sokat lógtam a plázánál még a tavaj 1 fekete gsx-r 750 el de mindig roszkor mehettem mert csak hazafelé láttam motorosokat még volt velem 1 srác 1 shadowal 1szer azt hiszem találkoztunk veletek Ugonyán 9363 nem rég volt nállam ki is próbáltam a 9-esét és tudom hogy haza költözött csak azt nem tudtam hogy net nélkülvan amugy most a Sós Csabi féle 10-est vettem meg nem e ismered
Nem sok kellett, h leverjem a vén faszt!
Nekem pár karcolás a lábamon meg a térdem fájt kicsit ezért bevitt a mentő (rövidgatyában voltam), sajna a motor tk-s lett. Eltört a váz.
remélem nem lett komoly baja senkinek sem a vasaknak me ugy látom dőltetek ott többen mint a kártyavár ez az hogy én öntörvényü vagyok tehát mikor kinyitotta a bus ajtót akkor rugtam volna tökön ...........bütyökkel amugy ez a mc-i előtt volt?
Egyszer véletlenül szabályosan beálltunk a kocsikonvolyba 50km/h-val,
-talán 3 kocsi ment előttünk, az első kirata az indexet, h lekanyarodik...
-lassít mindenki...
-belenézek tükörbe és látom jön a busz,de nagyon...
-gáz neki, és amennyi helyem még volt előrébb
-visszanézek tükörbe, h megbírt e állni, de akkor már csatt! -leugrottam, h maga alá ne gyűrjön...röviden ennyi
ott az email cimem az adatlapomon!
még nem tudom,hogy mi kell hozzá konkrétan,lehet meg se veszem,vagy nem azt...
képlékeny még az egész dolog
azért küldhet listá,bár ahogy nézegettem,a vaterán,meg a mofakernél szinte mindent lehet találni!