ez a tucc ez szándékos tudsz is le tuom irni de egy könnyebb nekünk analfabétáknak meg ugye ne tagadjuk mostanság hagyuk has legyen 1 kis siker élményed(okosabb legyál mint egy ötödikes )kettő,a multkor teljesen a net rabja lettem ás itt ettem a gép előtt és sikerült beleboritanom 1 tányér huslevest a bilentyüzetbe,ugyhogy ragad a gombok fele
Na pont a két analfabéta beszélget a helyesírásról akik két szót nem bírnak egymás után leírni helyessen
Fazinál az ékezet az smafú Bogyesznál a j-t és az elipszilonos(ly)-t szeretem. Pont úgy váltogatja, hogy rittig nem találja el Ha mindent csak pontos j-vel, vagy mindent csak elipszilonos ly-vel írna, sokkal nagyobb lenne a helyes találati arány Így a rizikófaktor is kizárva Vannak kedvenc szavaim is, persze mind nem jut eszembe Ilyen pl. a: kertye,tucc, ithol, nyílván ennél lényegessen hosszabb a lista
De hát én így szeretlek benneteket ahogy vagytok, okoztok mindíg egy kis derültséget a mostanában úgyis szürke életemben...
remélem Jymike vigyáz a leendő gumimra
Fazinál az ékezet az smafú Bogyesznál a j-t és az elipszilonos(ly)-t szeretem. Pont úgy váltogatja, hogy rittig nem találja el Ha mindent csak pontos j-vel, vagy mindent csak elipszilonos ly-vel írna, sokkal nagyobb lenne a helyes találati arány Így a rizikófaktor is kizárva Vannak kedvenc szavaim is, persze mind nem jut eszembe Ilyen pl. a: kertye,tucc, ithol, nyílván ennél lényegessen hosszabb a lista
De hát én így szeretlek benneteket ahogy vagytok, okoztok mindíg egy kis derültséget a mostanában úgyis szürke életemben...
Leadták főműsoridőben, úgy kb. éjfél után Csak a holdkórosok, meg a hőségtől aludni nem tudók láthatták...