Jaaaaj, ezt a főzés ügyet sztem sok csaj csak túlreagálja
Nem olyan bonyolult az, csak vannak kaják amivel sokat kell pepecselni. A húsleves nem tartozik ezek közé
na nem akartam nagydobra verni de már megelőztél Jimy köszi hogy hivtatok igy még tudtam Pipivel beszélni mielőtt betolták a trancsirpzóba aszonta több csavarja lessz mint a 9-esének jobbulást stuffos Pipifax
Bizony-bizony.
Inkább röhögnék én is tovább a macskuszos történeten
Ez olyan borzasztó. Most már akkor ne is merészkedjek ki az útra, mert mindenki megőrült?
Igen,jobbulást pipi.
Tegnap még pedig a macskás történetén röhögtem.
Ilyenkor azért bennem van,hogy hála istennek én megúsztam,csak a motor ment galyra.
Hát én sem biztos, hogy tökéletesen tudnám elemezni az alvás állapotát Nem viszem túlzásba a hétköznapokban (és a hétvégeken sem)
Áltlában úgy jellemezném, végkimerülés határán kidőlök a sorból
Olvastad Pipit? Basszus....
Egyébként a hely tuti, a lakás király, ennyi nyűgöt meg elviselek valahogy. Csak néha szeretnék aludni egy kicsit.... Főleg mikor hajnaltájt még javában fórumozok
Küldjem gyorspostával, mi?
Nem olyan bonyolult az, csak vannak kaják amivel sokat kell pepecselni. A húsleves nem tartozik ezek közé
Hát kérlek szépen, húslevest. Igazából megfőtt ám magától, én csak belepakoltam a cuccot a fazékba
Inkább röhögnék én is tovább a macskuszos történeten
Ez olyan borzasztó. Most már akkor ne is merészkedjek ki az útra, mert mindenki megőrült?
Tegnap még pedig a macskás történetén röhögtem.
Ilyenkor azért bennem van,hogy hála istennek én megúsztam,csak a motor ment galyra.
Jobbulást Pimpőke!
Áltlában úgy jellemezném, végkimerülés határán kidőlök a sorból
Olvastad Pipit? Basszus....
Jobbulást Pipi!
Alvás,mi az?