az a baj hogy letétes motor tehát itt hagyták mint fedezetet de 2hetes hatéridővel ótán az enyim ha nem jönnek érte de ugyis eladnám mert másnak is van benne pénze pedig tecik csak ne lenne a seggem alatt a kipufogó,dupla raptor,fokozat kijelző,van rajta 1-2 nyalánkság
Te nem akarsz sokáig élni eksün Állítólag egy rövid beavatkozás az egész Ha gondolod szólok az állatiorvosomnak, aprópépnzért megcsinálja Fizetem
Helyi érzéstelenítés, sterilgéz, szike, 2-3 öltés (méretfüggő) valszeg neked elég a kettő öltés azt kész az ivartalanításod néhány nap azt jól vagyol élhetsz sokáig...
ugyan tisztább mint te,de nem sötétebb . pár hetes korában került hozzám 9éve,akkor volt,h a zsebemben vittem haza motorral .és ivartalanítva van,ez a hosszú macska élet titka
Ettől megkímélnélek benneteket az előbb elfelejtettem elszakítani a köldökzsinort azt a csóri nem bírt menni szopizni
Kijavítottam a hibát
Na keresek valami használhatót a macskaellésről itt a neten, a 3-ik után a 4-iket jó lenne tudományosan csinálni
Innentől nyugodtan szólítsatok bába bácsinak...
képek nem sok van annak is a fele használhatatlan a másik fele meg kompromitáló rám nézve
A keménymag akkor polgárdiban vót(fotógali)
Halva születtek Mint az ötleteid (meggy)
Helyi érzéstelenítés, sterilgéz, szike, 2-3 öltés (méretfüggő) valszeg neked elég a kettő öltés azt kész az ivartalanításod néhány nap azt jól vagyol élhetsz sokáig...
pipi ozt legalább hasonlítanak rád gondolom te vagy az apjuk
A macskák megérzik ha valaki nem szereti őket
akkor ilyen bosszút állnak
Kijavítottam a hibát
Na keresek valami használhatót a macskaellésről itt a neten, a 3-ik után a 4-iket jó lenne tudományosan csinálni
Innentől nyugodtan szólítsatok bába bácsinak...