Dee Pipi! Mentem vele 50 métert! De többet nem!
Jóóó lenne Bogyeszhó azza menni mááá!
9-én miko mentünk Szlovénba akko a VTR,10 lityót evet! A hírős Tesco Shell benzinbűű!Siófoknál vissza akartam fordulni mert nem ment 140 nél többet! Aztán Nagykanizsán megtankoltam és mintha másikra ültem vona fel!Onnantól 6 al elment!
16-án megint megyek szlovénba de most 1 hétre!
No, kb 2 órája beszéltem pipivel, felhívott, hogy nem jön motorozni.
Épp a balesetin röntgenezik a törött kezét, de egyébként jól van.
A motorja felcsavarodott egy oszlopra, mert valami autós irányjelző nélkül manőverezett előtte.
Pontos részleteket nem tudok a baleset körülményeiről, mert pipi nem volt túl beszédes,
Jelenleg épp műtik a kezét mert darabosra tört.
Jobbulást Pipifaxnak, és mielőbbi közös motorozást!
Bogyesz arra várnod kell még minimum 19 évet, hogy nagykorú legyen, ugyanis az a nőnemű élőlény akinek bejönne a te pofád még nem született meg
Maradj te csak a fiuknál...
Igen Basi illő
Kezdem azt hinni te csak azért vettél 9-est magadnak, hogy beírogathass a 9-es fórumba ugyanis mióta megvan a motorod 50 métert nem mentél vele...
Gyakran járok arra (többeközt Fazihoz is balcsira is) de tényleg sz@r az az út tiszta nyomvájú az egész. mondjuk én végigtolom1,8-2 k-val, de tényleg nem egy leányálom előzni ott (pedig van mit) mondjuk engem még a gép nagy súlya mindig bentartott, igaz hullámzok rajta mint a hullámvasúton Lehet, hogy a busával vízre futottak a nyomvájúban én erre tippelek, mert egyébként nem érteném hisz ketten voltak és a busa is dögnehéz
javascript:// 16 éves Nő, 165 cm, 50 kg (Heteroszexuális)
sötétbarna hajú, kék szemű
Célja: ismerkedés, tartós kapcsolat
Lakhelye: Szabolcs - Szatmár - Bereg megye, Magyarország, Fényeslitke
Kit keresek: 16-20 éves közötti férfit keresek
Jobbulás Pipinek!