a gyertyákat se feledd meg az olajat ilyenkor általában ezt mind cserélni szoktam(ták)még ha mondja az előző tulaj hogy megcsinálta tőlem elférsz a neveddel szoktunk fórum talikat csinálni ha van kedved gyere te is
hali srácok:)
300ér vettem a mocit olasz papírokkal.1995 ös,haver 250km/h-t jött vele hazafele:) nagyon egybe van. talán egy kis karbiszinkron ráférne... 1esbe huzom neki kb 2-3ezerig és olyan mint ha leakarna fulladni...de amugy
Zsolti ne higgyé zozónak nem gondolja komolyan amit mond, mert neki egyel újabb típusú a gépe ezért lenézi azokat akiknek ilyen öreg gépe van mint nekünk...
Mondtam már a babot amit termelsz csinálnod kell belőlle babgulyit ha megyünk hozzád szeptemberben + el kell árulnod mi a fenének neked pont a mangrove...
uuuuuu téleg te 1 olyan aranyos izé vagy szombat reggelre érnek ide Jimy,Eszter kélt lurkó,Jimy jamakás haverja a csajával,Szeki,9363,meg ma bejelentkezett Canári is de ő nem 100as meg amugy sem
300ér vettem a mocit olasz papírokkal.1995 ös,haver 250km/h-t jött vele hazafele:) nagyon egybe van. talán egy kis karbiszinkron ráférne... 1esbe huzom neki kb 2-3ezerig és olyan mint ha leakarna fulladni...de amugy
Talán termetre nagyobb
De lehet csak a motorja magas...
Na léptem szunyókálni mert itt esőben és nap-ban is kell dolgozni Bogyesz nem csak akkor mikor kedvem van mint nálatok...
Eszembe is jutottál csak mondom nem zaklatlak biztos teli vagy melóval...
Tán a pofád akarod kikenni vele