Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán kocsival ha lesz egy kis szabad időm.De lehet hogy ki röhögnek a motoros talin kocsival és bukóval.
Szeptember
én csak 1 százast doptam bele de nem adott semmit se póker se rolyál
Szeva teve lassan én is lépek
Én akkor ültem utoljára motoron, amikor tatabányán voltam megnézni Akksiék mit b@lf@szkodnak Lacinál
Illetve múlthéten kiszaladtam megtankolni, na az vót 31,9 km
augusztus vége,vagy szeptember eleje szavazzon mindenki kinek mikor lenne a jó................óra indul...........MOST
Úgy kő neki nem adott ingyen kostolót
A két segédem.És fő kóstolok.
jó éjt skacok, én már tentikélek, ma is sikerült belevernem a gépbe 287 km-ert ugyhogy mára ennyi. holnap re. JOCCAKÁT
Klackó csak olvasgat minket de nem szól
Hiába hívnám polgárdiba úgysem jönne mert a válasz: Szombaton melózok Neki még az a benya van a tankba amivel télen teletöltötte Ghoszti se jön polgárdiba, talán bontós jön.
Robeszt elütötte egy targonca, Kojot meg mán balcsin pancsol kutyával meg ramm-ékkal...
Röviden ennyi...

Tényleg kékvér, jövőhéten nem jöttök le polgárdiba?
tudom bacod beszarok Orbáncon hogy meg engette 1 hónapja meg megbüntették a vamoszok a szomszédot mert 10 literrel többet főzetett a panyolai elixir tulaja kicsit kivan akadva....tudtommal most fektetett a főzdébe 300mikulást hogy bérfőzéssel is vissza jön
Szabad megjegyeznem én vónék
Házi etanol.
Túltárgyalva Bogyesz mindenképp megyek hozzájuk az idén...
erre lelépett mindenki téleg hol a Himi,Lackó,Ghoszti,Robesz7,stb nagyon eeevannak tünve
Bogyokám hagyd a babot ez a bolt.
nem kell annak 4 nap két piros,két fekete várnak sógorék az a lényeg megszerettek
Itt vagyok ha tetszik ha nem.
Ez igy van, Nálam is egyre nagyobb a kawafilling Őrület, Panaszra hála istennek nincs okom a gép kegyetlen brutális, és mégcsak nem is ZŐLD, teljesmértékben elégedett vagyok a motorral, eszem ágában nincs eladni többé, remélem megmarad, ha a HITELEZŐK is ugy akarják.
nemsokat foglyátok látni a fődimet ha estére megy ugyi gumi bugyi
Bogyesz legközelebb is segélyosztás után megyek, mert két napig úgy éltünk mint a király Fizetni is alig hagytak
Csak tudom ha a segélyosztás után 4 nappal érkezek, akkor meg már csak én fizetek...
Szeva Teve az enyém etanol nélkül is durrog és nem is csak picit Most, hogy lapkáztuk Jimyvel, még intenzívebb lett ez a reakció, elég csak egy kövér után a gázt elvennem
Többek között ez az amit szeretek benne
Ez az igazi kawafeeling, nem a zőőőd szín
Na ez a beszéd Akksi. Csak hát nálam a vasárnap már netces, ha pénteket-szombatot egybeiszom Faziékkal
De a szombat délután még jó lehet, talán magamnál vagyok (még)
emlékszem bizony mert még szerencse hogy jó napsütéses idő volt igy nem volt csupa sár a földucánk igy tudtál vágtázni a kipuért meg ne aggódj mert rögtön elszalattak vele a Guszti gyerekei aki Pisti de kaptam Ibolynénitől 1 fél zsák diót mert akkól csináltak dobkályhát
ott leszünk bázmeg ,csak még nemtom mikor,de valószinű szombat délutántól vasárnapig