Üdv sziasztok, ma kiprobáltam az Etanol-benzin keveréket 1/3 arányban, semmi gondja a gépnek, picit durrog motorféknél, nagyobb Öbléitésnél be be robban a kipufogómban az anyag. remélem faszául kitisztitja az injektorokat.
Emléxel mit össze állatkottunk azzal a járgánnyal
Tök mereven, hogy nyomtam neki az utcátokba
A szomszédok meg ugattak, akkor esett le róla a hátsó dob...
a Pisti az Cshhhabi a Gusztinak a becsületes neve Lakatossz lajosz csak mi hivjuk Gusztinak mert olyan Gusztis az ábrázata hijányolnak is kérdezték hogy miko gyüsz erre mert olyan jókis láncos fürészed volt elkérnék megint mert menének a papója erdejébe
Pedig semmi félnivaló
Lehet, hogy nem bizalomgerjesztő a külsejük De a szívük aranyból van, meg sokat lehet rajtuk röhögni
Balról a maradóna frizurás a Völgyi Oszi
Aki legfeljebb áll a körszakálas a Kanalas Ati
Az anyósüllésen, hát nem jut eszembe a neve valamilyen Pisti, asszem Raffael (de majd kisegítesz a te komáid
A melírozott fejűt meg csak kis Gusztinak hívtük. Add át nekik üdvözletem, már rég láttam a pofájuk Fasza 3 nap volt a múltkori, hasgörcsöt kaptam a nevetéstől...
tudod Jimyékkel jönnek a haverjai jövő7en és még nem jártak erre és aggódnak kicsit mert Jimy mesélt rólam gondoltam kicsit reklámozom a környéket és a nagy caládot isz
Bogyesz ez a spongyabobos fekhely érdekel
Horgászni jó, mert nem tud csípni a szúnyog, motorostalira is jó, mert hiába püfölnek elnyeli az ütéseket
A disznó szállításának ugyan nem tudom ez-e a helyes módja, mindenesetre praktikus
A taxi is király
Ezekkel a srácokkal jót buliztunk amikor nálad voltunk, remélem idén is összefutok velük
Sokat röhögtünk eggyütt velük a múltkor is tök vicces haverjaid vannak...
Akksikám Fazi helyett én válaszolok mert neki letelt a hétre az internetezés(ma túl sokat szólt hozzá )
Na szóval Fazi felhívott, ők mennek egy páran iváncsáról, már péntek délben elindulnak. Autóval hozznak sörsátrat, asztalt, bográcsot, és aki kéri annak sört Én rendeltem tőlle egy tálcával Én vagy péntek este, vagy szombat regggel megyek. Ez még sok mindenen múlik A holnapi szülinapi bulim is egy negyed havi fizu
Elméletileg még jönnek (ha minden igaz basiék, meg talán edemék
Te meg a f@szt pancsikolsz a balatonba, mikor tuti kawabuli lesz
Egyébként ha sok sört felszívok a p@fámba, és egy óráig nem megyek el pössenteni, akkor esélyes, ha utánna kierresztem a sugár vége csobban a balcsi dél-keleti csücskébe
Tök mereven, hogy nyomtam neki az utcátokba
A szomszédok meg ugattak, akkor esett le róla a hátsó dob...
Lehet, hogy nem bizalomgerjesztő a külsejük
Balról a maradóna frizurás a Völgyi Oszi
Aki legfeljebb áll a körszakálas a Kanalas Ati
Az anyósüllésen, hát nem jut eszembe a neve
A melírozott fejűt meg csak kis Gusztinak hívtük. Add át nekik üdvözletem, már rég láttam a pofájuk
Horgászni jó, mert nem tud csípni a szúnyog, motorostalira is jó, mert hiába püfölnek elnyeli az ütéseket
A disznó szállításának ugyan nem tudom ez-e a helyes módja, mindenesetre praktikus
A taxi is király
Ezekkel a srácokkal jót buliztunk amikor nálad voltunk, remélem idén is összefutok velük
Sokat röhögtünk eggyütt velük a múltkor
Na szóval Fazi felhívott, ők mennek egy páran iváncsáról, már péntek délben elindulnak. Autóval hozznak sörsátrat, asztalt, bográcsot, és aki kéri annak sört
Elméletileg még jönnek (ha minden igaz basiék, meg talán edemék
Te meg a f@szt pancsikolsz a balatonba, mikor tuti kawabuli lesz
Egyébként ha sok sört felszívok a p@fámba, és egy óráig nem megyek el pössenteni, akkor esélyes, ha utánna kierresztem a sugár vége csobban a balcsi dél-keleti csücskébe