Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.Jó reggelt.
oké csak szólj és ha tudok segitek
Na tipli aludni.
Biztos kitalálunk valamit.
juuuuuj bacod.......én teljesen másra gondoltam szakmai ártalom almásom van...volt mert már a koronákat le vágtam és épen Sanyesz haverommal akarjuk kihuzgálnimert a permetezás 80 ezer volt amit kaptam meg 20ezer pedig több mint 100 fa 10aranykorona azt elakarom adni mert nincs értelme szilvásom van a kert ben de abból pálinka lesz de semmi gond mert Sanyi cimbi felvásárló és annyi szilvát és almát ad amenyi pénzed van de nem tudom hogy oldjuk meg........posta vagy érte jösz
Természetesen. Hiszen te ott laksz az alma szilva hazájába. Meg úgy tudom komoly gyűmölcsősőd van.
ezt most komolyan kérdezed
Látod én is csak be-be jelentkezem,mert mindig szarik a kutya valamit.Érdemes hajtani gürizni?
Bogyó ha már a kollégák gyümölcsöznek engem érdekelne alma szilva (dzsemnek).Tudod 50literig szabad.Persze ha olcsó és sok van.
én is lefotóztam az enyimet igaz a szöveg más 1 kicsit de az a baj hogy teljesen homájos akárhogy fotózok ha zummal,vagy a nélkül gondolom bekattan a gép a sok nullától
Na szasztok

Szerintem Fazi le van tiltva a számítógépről
Egy jóideje már szinte csak köszönni jár be azt se minden nap
Régebben meg alig lehetett lelőni...
Ki érti ezt
Na szóval Fazikám majd összebeszélünk, csak nem akarlak rosszkor hívni, nehogy leess miattam a tetőről...
Igen Kékvér ez az oldal már nem teljessen ugyanaz mint az enyémen A név a cím az ügyintéző és az okiratszám más
De az összeg stimmel...
Hát igen a vándor cirkuszosok mindig így járnak.
jó ötlet csak ne hogy valami főnyereményes milliós kifiertést is visszaküldjön
az 1 rabló banda
De a papírnak két oldala van.
Engem még keresnek de lakcím változás miatt még nem értek utól csak a postás szólt hogy mindíg visszaküldte a levelet
Nekem ugyanezzel a szöveggel jött tavaly
Mondjuk én 30 km/h helyett 42-vel mentem
Én már csak ilyen megrögzött száguldozós vagyok
30 péz vót
Ja ténleg Várhattak vóna még egy hetet Jimyék, azt polgárdiba is tudtak volna jönni...

Te Fazi melyik nap mégy?( vagy megyünk)
Én viszem a tescos sátram amit kunmadáron nem tudtam kipróbáni...
Látom ez a nap a kincstár gyarapításáról szol.
Hú vaze egy dandártábornok küldte? Nagy becsben tartanak
Stét kívánok
Jimi ti nemkaptatok ilyet?
önnek is jó estét uram