Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már "csak" 29 fok van a lakásban
Aszittem szétbaszta a lámpám,de kibírta.tiszta vér,meg huscafat lett a motor,meg a bukó,meg a pólóm
na akkor nézzétek a meccset,meg a Berényit.
mentem motorozni
Veled madarat lehet fogatni!
galambot fogott már valaki 180-al
na miezmi?aszittem ez a ZX 9 fórum
de ugy látom ez a viz,gázszerelő topic
Szevasztok trogerek!
Hogy kell alúlra a tálcát visszarakni? Levettem a poker miatt, most meg nem tudom, hogy jön vissza
Na hekkerkéim mondjátok mán...
Na ébredezik macska cicó
Te meg azt miből gondolod, hogy én már nem így vagyok?
Sok felesleges kellemetlenségtől menti ez meg az embert, egyedül az bánt, hogy a hangom nem olyan öblös mint néhány éve volt...
Rád mikor vár ez a sors?
Na a Hamumacska ivartalanodott
Innentől kezdve már nem tudok majd vele beszélgetni mint férfi a férfival
De már muszály volt ez a mutatvány már csak vendégségbe járt haza het 1-2 alkalommal...
Jaj visszaolvastam már kihámoztam mi a bajod Szeki
Nyomáskapcsoló helyett nyomáscsökkentőt írtam nagy dolog...
Nem mindegy neked is "csapba szarni, vagy szarba csapni..."
Ha már nem éri a nap lehet. Egész életembe kertesházban laktam van némi gyakorlat Csak még a macska miatt nem mentem, most hozta az asszony haza csóringert,mindjárt teszek képeket...
Szeki ezekszerint, még jó, hogy nem te adtál tanácsot
Egyébként, meg mindegy lett volna...
akkor leírom, hogy tudd, ha mégy máshová is bütykölni miből áll egy öntözőrendszer
Tehát:
Központi egység
drén csövek, szórófejjel
és az aknában lévő villanymotor(rajta NYOMÁSKAPCSOLÓVAL)
Villanymotor nélkűl, kínos lenne az öntözés, bár volt az a régi film "Talpalattnyi föld" ha jól emléxem ott még villanymotor nélkül öntöztek, kiskormba nekem az egész filmből annyi maradt meg, hogy a faszi a kut6ból, kiálló farúddal sétált körbe körbe naphosszat, azt valamilyen módszerral jött kifelé a víz
De ugye ezt nem várod el tőllem szeki Én már nem az a fizikum vagyok, mint a 70 évvel ezelőtti ősparasztság...
este 21 óra előtt nem szabad a füvet locsolni, 21h-06h között ideális.
ú pipi szerintem ne villogtasd tudásod
a nyomáscsökkentő az nem az öntöző rendszer része
a képen lévő szivattyún NYOMÁSKAPCSOLÓ talán megtalálható, az a szürke biz-basszal az elektromos mis-manccal együtt.
na pipi?
Na lemegyek, megnézem, hol nem éri a nap a füvet azt elkezdem a mechanikus locsolást városi vízről, szórófejjel
Most látszik, meg mennyire jó, ha működik az autómatica, semmit nem kell csinyáni, max szezonba 2-3-szór átállítani a locsolási időpontokat
Hosszú lesz ez hétfőig
4 éve most romlott el előszőr, de nagyon hiányzik...
De csak nem alszik ott
Hisz Ő még fiatal, meddíg adtatok neki kimenőt?
Nem is tudtam, Szeki, hogy te öntözőrendszerrel is foglalkozol
Akkor megmondhattad volna, hogy mi a baja a szivattyúmnak, mostmár mindegy, mert tudom. Mindenesetre a nyomáscsökkentőt feleslegessen vettem meg
Úgyhogy, ha valakit érdekel nyomáscsökkentő villanymotorra újszerű állapotban eladó 2000 huf+ posta(1690 ft) A hülyének is megéri (azért nektek írom ezt az akciós ajánlatot )
Ha már feleslegessen megvettem, azt kicseréltem az enyémen legalább mázlim volt, hogy közcsavarral, teflonszalaggal együtt 3070 ft helyett, csak 2070 ft-omba került, mert a lüke eladó az 5070 ft-ból 3000 adott vissza
A motort meg tekercselni kell, csapággyal együtt 8000
Mivel az aknában is féllábszárig érő víz van a pára beb@szott a motornak Kicsinálta...
Addig is míg el nem készül(hétfő) locsolhatok városi vizzel ami kb. 500 ft/nap
Pipi szerintem, szedd le otthon a tankot, azzal is időt spórolunk.
A Jancsi már elment motorkán a csajához, úgyhogy nem rugdos.
sor négy!
sor négy!
Szeva Jancsi, visszarakom a gépre a képeket aszt viszöm
Viszont jimyt rugdosd ki korán, mert a hőség elől menekülve érkezek, ami a reggel 7-8 közöttet jelenti
Ducati lehet, vagy V-strom.