Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 fenét!7 ágra süt a nap gyere ha gondolod csak csörögj meg mert akkor haza lépek és kitudok menni dél után is
Én is így indítóztam a friss csapágyakkal.. Kb 15 mp indítózás (3*5 mp), utána kapott benzint is és pöcc röff.. Eddig jó minden. Megy szépen. Bár mennie is kell új gyertyák, új légszűrő, szelephézag volt ellenőrizve, állítani nem kellett, mindegyik a megadott értékeken belül volt, új teleszkóp olaj, új olaj+szűrő (Fuchs 10W40 félszintetik), zsír a váltó is, kormány csapágy tavaly lett cserélve.. Most már csak motorozni akarok, meg majd télen festeni, ha minden jól megy és lesz rá lé is, mert az sok..
Mi megyünk egy páran elsején,ha jó idő lesz!
Borult idő van felétek is? Délig haza is kellene érnem. Gondolkodom rajta.
ithol de indulok az almást mecceni.....láncfürésszel de ha jösz,csörögj meg és haza megyek mert a falu végén van az almás!gyüssz
Köszi Bogyó! Azóta csak a kabát volt használva 2x.

Most otthon vagy?
1o7kg-vagyok de csak a belem lőtt-nől(vagy a májam) enyi plusz suj tán még sosem volt a vasadon JImy nem is tudom elbir majd indulni de már fogyózom......éjszaka nem eszek
Nem az enyém a ruha. Csere csak forintra lehetséges. Minimálisan alkuképes az ára.
Fogggyá le, így nem ülsz mögém, a motoron.
nem reklám Teve de az enyim vót és vagy 5-6 alkalommal volt rajtam mert nyáron cross cucot használtam ha lenne értelme vissza venném de nincs meg az óta kicsit hiztam 180cm és 90 kilósan tökéletesen passzolt
Mi folyik,mi olajos?
Na megyek be roffentem a vasat .Meg nezem
Remelem most mar 1 csepp sem lesz.

ez nem ilyen gagyi cucc ám!
anyagbúl van
Motorra együtt egy 5000-est adok érte, és még nagyvonalú voltam.
Ez jó lesz?
Occsóé fabrikálok másikat is
Legalabb hangos legyen, ha mar nem megy
Na ja!
Azt a szart szedd ki belole ,meg le losz vele valakit
A kipufogó kályhacsövet javasolnám pipi
Tehen borbuuu kell
Ez sem igazi, hanem műbőr.
Te kapsz plüss ülést.
Vagy az a jo?
A borre ra izzad a picsad ,nem?
jimy nekem is kéne valami jófajta bór, a zx10 hátsó ülésére, (cbr929)