Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öööööö időben keztem nem barátkozni velük ezekről meséltem neked akik más dógokkal is foglalkoztak de
Tessék szólni,vagy kézzel inteni!
Az következik!
Szerintem megválok az Agip 10W-60-ától,és teszek bele egy 10W-40-es Motul 5100-ast,amit a gyár előír.Ha az se javít a helyzeten,akkor leh.gyozom és beborítom az árokba!
megjött az ószeres....csuszó kuplungos zx9-et is elviszek
Tudsz egy eladót?
Kezdi...
akkor fohászkodj...
Erre...
és hogy az asszonynak legyen meg a jogsija
Tipp, ötlet, javaslat, még ha nem is engem kérdeztél 9363, én mégis csak azt mondanám ad neki az ószeresnek, azt vegyél mostmár egy igazi motorkerékpárt...
Mért? A Berényi Mikitől füg?
Hát, ha már az egész blokkot kicserélted, és csak csúszik, nézz rá az olajra is
reklám van
9363 pont
Nos a 15-16-iki hét elején már látni fogunk valamit az időjárásból, ez annak a függvénye, mert gondolom két napos esőzésbe senkinek nem frankó...
pedig legutóbbi találkozásunk kor nem hallaccott pedig a praktikernél kented a szálát tegyél bele száraz kuplungot kazettás váltóval
Sziasztok pockok má megint szereltek?
A Barátok közt után!
Pipi a tiszakécskei bulinak az időpontja mikor lesz pontosítva.
Én is arra gondoltam,hogy behegesztetem a pufó felét,mert túl erős!
sok az erő vedd vissza a kaját és nem fog csuszni égezsd meg 1 pérszor osz vagy jólesz vagy nem
nyút az orrod
Rá kellet vóna törni az ajtót, nem vagytok túl kreatívak...
Na barátok utánna hiradó, megnézem mi hír felétek...
Megjöttek ma a kuplunghoz az EBC rugóim,beleraktuk.
Elmentem Haverral motorozni,adtam neki,jó volt,nem csúszott meg.
Mentünk vagy 50 km-t,már majdnem hazaértünk,még biztos ami biztos odabasztam neki párszor,megcsúszott 3.-ba,aztán következő kísérletnél 4.-be,9000 környékén.
A lamellák nincsenek elszíneződve,se elkopva,a rugók újak és a gyáritól kb. 10 %-al erősebbek,állítólag.
Már csak az maradt,hogy megpróbálok egy másik olajat.
A f@sz kivan már a kuplunggal!
Valakinek tipp,ötlet,javaslat?
Szeki,Basi,Cápa,vagy bárki?
akkor kell az Ifa szeleprugó .