Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly nyáron nekem is karcos lett a matrica a fejidomon, megsemmisült a fejidom
Kicsi az esélye, hogy kapsz hibátlan idomokat, annyiból veszel gyári matricát. Kawazsolti tud segíteni.
Nekem van egy,mert az előzőre rendeltem egyet,ugyanis azt hittem az a rossz,de a hűtőgomba volt az.
De ha már megvettem,rátettem az újat,de a másik megvan.Az árára viszont már nem emlékszem!
Hogy ez is 1.1 bar-os,azt nem tudom,de szerintem ebben nincs különbség az E és az F modell között,de lehet,hogy tévedek!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
széles utat!
http://biker-world.hu/egyterme...
Biker-world.hu
Ennyiért új,szerintem teljesen jó!
Bowdenes n nincs nékem!
Ha bal oldali 2001 es oldalidom lenne az is érdekelne mert a matrica is karcos lett a drágámon-meg az idomon is van 1-2 karc most.
Szép estét mindenkinek.Nincs elfekvőbe valakinek ( Szeki,Basi stb tehát bárkinek ) 1 db kuplungkarja eladósorba ?Álló helyben guminyomás ellenőrzés közben elfeküdt a bal oldalára és elgörbült.Próbáltam visszahajlítani de .....eltört-ami várható volt.Ha lenne valakinek nagyon megköszönném és persze ki is fizetném az árát amibe kerül .
Táv szex?
Gyere messengerre ,kuldom a kepeket
Egyedű?
A blokkot ki kell venni a vázból, fejre állítani és félbe szedni !Váltó ki másik be aztán dzsiii össze! Nem kis meló!Aki nem szedett szét még blokkot az egyedül ne álljon neki! Most csináltam egy R1-et !
Le-fő mozog minden teló, tehát egyforma.
Ha alul lekapja az olajdeknit hozzáfér a váltóhoz,az már más hogy ott mit kell szétdúrni
Azért írtam a telóra hogy csak "sztem",mert nem vagyok benne biztos.Ezek szerint nem egyforma
vagy elviszem a kawaexpóra,és lecserélem valamelyik ujról...

azon meg meg majd kicseréli a szerviz
azért holnap meglátogatom az autósboltot,hátha találok suzukinál,vagy valami japó márkánál olyat,ami passzol!nem rohanok egyből a kawabótba!
fazi az a termosztát volt!
majd megkérdezem a kawaboltot,de sejtem,hogy nem 1500-2000ft egy ilyen
Valaki multkor irta ,hogy valamelyik kocsije jo bele ,asszem dacsiae.
De nem mernek ra meg eskudni!
Szevasztok trogerek!
Helló!
Szerintem nem kell széthúzni a blokkot a váltó javításához,csak ki kell venni a helyéről,és alulról megbontani a blokkot!
Legalábbis az újabbakat('98-tól) így is lehet,de szerintem a tiédet is!
Nem egyforma!
sziasztok!
nincs valakinek hütősapkája?1,1 baros!gyanitom,hogy beteg az enyém,mert mikor megmelegszik kinyomja a vizet a kiegyenlitőtartálynál...olyan mintha el lenne fáradva a rugója!ha valakinek van ötlete esetleg,hogy valamelyik autóé nem e jó hozzá,az szóljon!köszi!
Szerintem egyforma a telójuk,de szeki,vagy 9363 jobban tudja
Az F-hez is van ilyen leírás?Mert nekem az kéne.
Azzal semmi baj,csak már nyikorog a stift hátsó fékbetétje
51000 van benne.......csereérett?