Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2200ft/db újítanak kuplung lamellát.
akkor nem is írtam hülyeséget
Oksi ,na!Értettem
Jövő hónapban kűdöm a stift hátsó betétjeit is
Kössz mindenkinek az infót!
Robi érdekel a K1300?
Általában olcsóbb, mint egy váltó javítás
HATEZER! ! ! ! !
blokkcsere
Holnap utalom,hétfőn ott lesz!
Akkó 6000+1000
Oké! Majd értesíts! Köszi!
váltó a blokkba van szét kell huzni a blokkot
Sziasztok.Van egy 94-es ZX9R-em.Dobálja a 2. fokozatot!Ahoz, hogy a váltóhoz hozzáférjek szét kell szedni az egész blokkot vagy van valami könnyebb megoldás?
270 ,

hát hülyének nézel minket .
húú az már a nagyon vad Szabolcs megye ,
szija Jimy nem olyan sokaz majd beszégettek utközben amugy azért volt a mutko annyi me cikkcakk ban jöttetek
312 km
na ne dilizz velem mintha nem tudnád ha Naménynak jösz,komp oszt itt is vagy vagy jösz F.gyarmatnak benyát adok occcon 270/liter
hány km?
ez van na miko kerekeztek erre meg kinálnálak egy kis elixirel
ez van,munka nincs,pénz nincs,de ha meg akarsz élni akkor megbüntetnek milliókra .
fődim én becsületes embör vagyok nem lopok nem csalok nem járok betörni csak megforgatom a pénzem amit minden hó 3.-án kapok és megütöm két piros,két feketére vagy bejön vagy nem
,ez jó volt , .Záhonynál ugyanez megy ,megölik a csóró embereket,pedig csak meg akarnak élni valamiből .....
iiiiigyvan meg éjjel látós mókákkal meg hélikópáterekkel érdekes hogy mindig a ház felett fordulnak meg de én már rájöttem hogy csak odáig kapnak üzemanyagot pedig én mindig integetek nekik hogy száljanak le tankolni
,már ott is lehallgatós kisbuszokkal járkálnak éjjel-nappal ,mint bezdéden .
vót már nállam de amugyis halgatják a mobilom meg biztos ide is be-be néznek a drágák de elmondom csak neked hogy a telkünkön elástam 20láda cigit hátha felásnák ezek a drágák me szántani kéne