Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eddig is ezt csinyáltam,csak ugylátszik nem elégszer
Na majd holnap/szétkapom felül is azannyaistenit/kezdem elölről.Azé köszi a tippeket
JA! Meg rongyot ra mert az oil szett mar mindent
nekem a 12esen volt egy fékcserém, felül már nem légtelenitettem, és mire hazaértem megjavult. ja van eladó fékkarom.
tudom hogy nem a betét hibája,max az enyém ,holnap én is szétdobom a felső munkahengert
Vigyázz Coyot! egy medve rámászott a motorra, nehogy megegye valami lomb helyett...
Irom mit mondtak az okosok!
Le legtelenites ,olajtartaj sityak nelkul es pumpalni turelmesen ,jonnek fel a kis bubik!
Ennyit tudom mondani
barmi kerdesed van kerem forduljon az ugyvedemhez!
A kerék megvolt délután,próbálgattam a féket,és nem feljött kerékre azannyaistenit
Akkó Te jobbra dűccsed.
Coyot nyílván az új betétnek nem sok köze van hozzá, max a berakásnak
Egyébként Robesz és az én gépemen a fék is olyan, hogy gázgarig tudom húzni Holnap néz rá jimy a felsőrésznél kicseréljük a karmantyút, hátha ott enged át Egyébként meg kit érdekel a fék, a fékezés a gyávák menekülése...
Vagy kapd ki kerekre es ugy probald!
Elvileg ha stenderre teszem az enyem mar feljebb van
Én is erre tippelek
Arrol!
bar az enyem96-os
Te is az elsőfékolaj tartályról beszélsz
Mert ha igen,akkor nem az van legfelül ha balra fektetem
De ha szeki mondja akkor megpróbálom,hátha sikerül
Nem ugy nezett ki mit ha 96 ota szett szedtek volna
De ha mar ismet szett szeded tenyleg takaritsd ki!
Erdemes!
Az enyem olyan volt belul mint ha a slajmot bele koptek volna
ugy hogy az olajtartaly legyen a legfelso ponton!
Esszeruen balra!
Merre boríjjam?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,ilyeneken nem gágyulok be
Szeki tanacsa ,hogy ha le legtelenitetted akkor dontsd meg ugy a vasat ,hogy a legfelso pontja az oil tartaj legyen es pumpald ,jonnek majd kis buborekok es mikor mar nyakon kop az olaj akkor jo
Alul beleztem szét,felül nem
Mostmár szétszedem,sokat nem árt neki biztos
De még holnap is +probálom légteleníteni.
Tavaly 1-szer olvastam,hogy valaki alulról felfelé légtelenítette,hogy felfelé könnyebben kimegy a levegő belőle.
Mellre ne szívd!
Na ja! Ezért fognak,meg mozognak tökéletesen a dugattyúk alul mi?Öröm volt nézni,ahogy egyszerre mozogtak,mikor pumpáltam őket a tárcsákhoz
Csakhát ez a rugózó fékkar
szerintem valamit elbasztál légtelenítéskor és full belevegősödött...jártam én is így