Eksün drága
A hatályos jogszabályok értelmében Robesz7 az első.
A te 27193 számú hozzászólásod 03.33-kor maximum csak tévedésre adhat okot a helyezet szám leírásának hiányában
Robesz7 a 27195 hozzászólása 03.39 percokor megjelőlt helyezetszámmal tekinthető érvényesnek, tehát Ő jogkövető módon szabályszerűen igazolt a mai "1"-ő hely az ővé...
Eksün csak arra nagyonszépen megkérlek amikor 04.11-én elmégy szavazni "szebb jövőnk" érdekébe, tedd már meg mindannyiunkj kedvéért, hogy huzzál ixet ne csak üressen dobd be a szelvényt a ládába.
Tudom ez az ixelgetés apróságnak tűnhet számodra, de annélkül érvénytelen lesz a szavazatod...
Baráti üdvözlettel: PIPIFAX
Nem volt olyan vészes a tankolás... főleg, hogy a többiek sokkal többet tankoltak.... egyszer tankoltam 5000-ért, egyszer meg 5500-ért . Egyik nap 6.3-at fogyasztott, másik nap 5.7-et... Elég jó.... mindenki irigykedett, hogy csak ennyit fogyaszt.... Pedig ahogy most motoroztunk, ettől gyorsabban nem tudok menni egyelőre... Sokszor volt 200 fölött és amikor lehetett cibáltam neki rendesen... Nem hittem volna, hogy ilyen keveset fogyaszt...
Tudom,erre felhívta a figyelmem Jimy.Azért is mondtam neki hogy utcait tegyenek rá.A tárcsáim jóval a kopáshatáron belül vannak ,szinte semmi válluk sincs.
Bocs,nem csináltam képeket,de nem nagy szám,csak a zéger gyűrűt nehéz kivenni fogó nélkül ,ugyhogy jó ha van egy vékonyka tüskéjű fogód!
Amugy nem volt benne trutyi,gondolom az olajcserével kimosattam belőle.Apró fémporszemcsék voltak benne,de nem sok .
A tisztítás azért jót tett neki mert lényegesen jobb lett mint volt.
Jövőre azért egy gumigyűrű+karmantyúcserét megejtek én is.Már unom szerelgetni,erre az idényre jó lesz még
Szia!
Sok tapasztalatom nincs még,mert az eleje /fejidom,lézőrendszer /nincs rajta,mert várja a szimeringcserét.Csak keveset mentem vele itt az utcában,de fog rendesen,mert ha akarom megemeli a motor seggét az első kerék megcsuszása nélkül,pedig már cserés az első gumim is
Bővebbet majd a jövő hónapban tudok mondani,ha összerakom,és tudok menni vele hosszabban
A sisak elég sokat volt használva, nem láttam a belsejében számot, 54-es körül lehet a mérete. Személyesen kellene megnézni.
Ennyiért Schubert, ráadásul felnyithatós ajándék. A fórumlakóknak, persze van kedvezmény is.
A hatályos jogszabályok értelmében Robesz7 az első.
A te 27193 számú hozzászólásod 03.33-kor maximum csak tévedésre adhat okot a helyezet szám leírásának hiányában
Robesz7 a 27195 hozzászólása 03.39 percokor megjelőlt helyezetszámmal tekinthető érvényesnek, tehát Ő jogkövető módon szabályszerűen igazolt a mai "1"-ő hely az ővé...
Eksün csak arra nagyonszépen megkérlek amikor 04.11-én elmégy szavazni "szebb jövőnk" érdekébe, tedd már meg mindannyiunkj kedvéért, hogy huzzál ixet ne csak üressen dobd be a szelvényt a ládába.
Tudom ez az ixelgetés apróságnak tűnhet számodra, de annélkül érvénytelen lesz a szavazatod...
Baráti üdvözlettel: PIPIFAX