Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csövi jimy nálam a cucc,szekivel rendeztük még egyszer köszi neked is és szekinek is
Colostok, csak egy 100-as .
Igen ez nekem is gyanús volt. Emlékeim szerint is 300-as (296) való a C-s 9-esbe, nem értem ezt a 6-os eleje dolgot
Hát nekem egyszerűbb lenne, vetnék rá azért egy pillantást. De ha a 12-essel együtt adod az se baj
pesten vannak a tárcsák még fent a motoromon, most szabályozzák majd a 320ast de ha kell leviszem tbányára
rendben megértem,én is most jöttem éccakából .
En meg kinezek kicsit a garageba
majd re.
Világos.
Azért kösz.
Mentem aludni mert éjszakás vagyok egész héten.
pit masztif keverekem van
Hala egnek eddig meg nem is jottek be
egy kurvanagy pitbull vigyáz rá,de azért köszi .
Majd en vigyazok ra ,nalam elfer
igazából fel lehetne tenni,de féktuning miatt kell a 320as,és ahhoz van féknyereg kiemelőm csináltatva . ha 310est tennék fel akkor kéne 4uj papucsot esztergáltatnom,meg kéne 4 uj csavar is .
ez már túl bonyolult lenne. .
Akkor a 310-es is jó nem?
Ha a 320-as is felmegy.
én megértem ,nekem gyári 300asok vannak,kopás nem mérhető.
én is annyiért adnám kábé,de csak ha van 320 amit feltegyek helyette,csak nekem egyszerű mert felmegy az is .
Van neki 300-as is, nemrég beszéltem vele.
Valszeg meg is veszem, mert elfogadható árat mondott rá.
Jó reggelt! Itt a másnap Érdekelne a dolog ha joe-nak nem kell de nem tudom most kivenni a szavaiból hogy pontosan mi van . Meg tudnám nézni valamikor? Itt vannak Tatabányán?
Már így is majd szétvet az ideg!
Kiadtam 30 ropit két cintányérért és most vehetek másikat.
Csak egyszer legyen kész a vas.....
áááá nem, 10ezret fizetek motoronként a garázsért .
Szekinek mintha lenne 320as-a is ,cseréld el vele 320asra,(ha lehet) én meg odaadom a 300asokat érte ,a 310es nekem sem jó .
kosz az infot
kapise
pestre nem is hozod ?
30000-ért vettem és annyiért is adnám.
Kawaszekitől vettem egy hónapja a tárcsákat.
Nekem ZX9R-em van 98-as évjáratú és ehhez vettem.
Innen érdekes a dolog, mert valszeg az én gépemben a 6-os eleje van és ahhoz a 300-as tárcsa dukál. Így most kénytelen vagyok ezeket eladni és 300-asokat venni a 310-es helyett.