Nekm sikerult eldolnom vele epp mikor meg alltam (elotte mad max karika ,kis kumifust)
2 orat hanyagoltam a vasat ,majd ismet sikeressen megismeltem ugyen ezt a masik oldalra ,
Ezzel az a baj Fazi, hogy te nem tudod megcsinálni vele azt amit én... Mert én csak csajozásra használom, kitolom a garázs elé ezt a gyönyörű bordó csodát beindítom, odavonz egy csomó fiatal jányt, azt már csak válogatni kell közüllük.
De a te esetetben ez valószínű nem jön be, mert f.s zöld színre nem gyülnek a jányok, meg az a tákolt fejidom inkább riasztó hatással lesz rájuk... Szerintem te jobban jársz ha motorozol vele...
Na igen kanyarba befelé és kifelé nem szoktuk odarángatgatni neki, ugyanis kanyar előtt megfékezünk ha jó sikerült kiválasztani és ráborítani az ívre és esetleg benne van egy intezív gyorsulás lehetősége ilyenkor célszerű föléváltani eggyet... ezzel elkerülvén azt, hogy kipörögjön alólunk a kerék és eldobjon bennünket a vas mint a győzelmi zászlót...
Persze hiba mindíg becsúszhat...
én nem vagánkodok ezzel, nekem a régi van az is pont megfelelő.
inkább ne bizniceljünk!
ezek a felnik szezonban 45-50-be mennek,szezonon kívül 40-be. én 25-ért adom bárkinek, így üresen.+ 8e a féktárcsa-zx9 re nem jó - +hátsó fék 10e ft. hátsó fém fékcső kék fittinggel 5e ft.
A tanktol tankig csapkodason kivol mar tapasztaltam en is mindent ,
Neha kanyarbol kifele is elemete ha kicsit jobban oda rantottam ,akkor persze para mikor le ert
Ezek nem azok a vasak fazi Két ok is ellene játszik
1, Ezek a régi b-k nehezek mint egy ifa
2, Alul nem túl fürge, 8 ezer körül kezd el igazán húzni...
Tehát, ha jó az idő(meleg) jó a gumid és jó be van melegedve az is akkor az enyém csinál olyat, hogy elkaparás helyett, megemeli az elejét gázra olyan 80-90 km/h-nál, mert akkor éri azt a fordulatot el, amikor igazán rábasz egyet.
De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy hanyattvág, hanem egy 10-15 cm-re elemelkedik. De utánna úgyis rögtön megy a kettes, mert 100 fölött egy picivel tiltás van.
Ami veszélyes: Ha egyenletlen sz.r úton odab.szod neki 1-be koppon és ha csak elkönnyül az eleje vagy csak 1-2 cm-ert emelkedik el akkor tanktól-tankig csapkodó kormánnyal találod magad szembe ami bizony kellemetlen...
2 orat hanyagoltam a vasat ,majd ismet sikeressen megismeltem ugyen ezt a masik oldalra ,