Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mögém is felülhetsz... Van biztonságosabb módja is a közlekedésnek, de mit ér az élet izgalmak nélkül, nem?
Sracok! Lenne egy fogas kérdésem! Hátsó lanckerekem 44 helyett 41-es,elől gyári16. Az elsőt viszont cserelnem kell,kopott. Erdekes módon a lanc es a hátsó tök jó. Szóval mi lenne ,ha elore -1 menne? Mármint tudom ,hogy mit jelent a kisebb elől,csak ilyet nem szoktak ,hogy elől is hatul is kisebb . Gyári:16-44, elképzelés:15-41,vagy legalább elől maradjon a normális méret? Gondolom előbb kinyírja a kisebb elől,a kisebb hátsót es a lancot is Igazából tudom,hogy hatra is a min44 kellene,de rovid hozzá a lancom . Mar megvettem pár éve,azóta polcon figyel. Lancot meg amíg jó nem cserélek
ha szeretnél jönni és csak a moped hiányzik, akkor jöhetsz az elfogóvadászommal, csak el kell jönnöd ide érte
Még megnézem mik a lehetőségek a rögzítésére. Nagy reményeim mondjuk nincsenek.
:) Most egy időre kiszállok ebből a bizniszből. De a motor jó kezekben lesz az új tulajnál,és nekem ez a lényeg.
Én most kaptam meg a felújított villáimat és a fékeimet, tegnapelőtt nagyjából összeraktam, még fel kell tölteni, légteleníteni, meg az új betéteket betenni, meg olajat is kell cserélnem, azt mehet. Még a remek kis nyomáskapcsolós féklámpakapcsolómmal szoptam, de úgy néz ki megmenekült az a fos.
Na jó, majd akkor valamikor elmegyek érte. Hol is vagy helyileg?
Nem gond. Megnézzük a 10R-t amit addig megveszel
Nekem húsvétkor viszik el a gépet...
Én még ugyan nem voltam ilyen rendezvényen, de szívesen tiszteletem tenném! :-)
Van minden
Ha el lehet tolni 1 héttel akkor valószínű én is jelen tudnék lenni
Betettem az új aksit,kettőt fordult es 5 hónap után finoman járt is
Vinném én :) De szerinted hová tegyem? Táskába nem fér el, más lehetőség meg nem nagyon van.
Majd csak figyeld.
Akkor hozod a plexit?
nem engem kell meggyőznöd , de vmi víz legyen a közelben
Gyertek a Bükkbe!
26. Nekem is jó Térdig bemegyek en is
Na erről beszéltem. De majd meglátjuk addig még ki mire szavaz.
ha az idő jó, felőlem lehet a Tisza-tó is, csak az meg innen van elég messze
persze több kis tó is van a közelben, vagy mondjuk lehet Orfű, Abaliget
Nem biztos, hogy a Balaton vagy a Velencei-tó mindenkinek jó. Nekem mondjuk igen, de vannak mások is.
pedig nem sok tavunk van a közelben
Nekem a dátum jó lehet. Már csak egy hely kell. Szerintem ezzel több gond lesz mint az időponttal