igen, ha alkatrészekből szeretnél összerakni egy gépet, akkor MOTOGP-s költségekbe vernéd magad
én is ráköltöttem a sárkányra közel 200 pénzt, pedig csak a szükségeseket cseréltem, persze azokat gyárira , de így az eredeti lelke dolgozik benne, tudom mi van cserélve, mit várhatok tőle s egy bontott blokk akkor is lutri... , még ha megbízható helyről származik is
amúgy szerintem meg rakd össze és egyel többen leszünk boldog 7R tulajok
Szia! Hát igen, eljött ez az idő. Az utóbbi 4 szezonba szerintem 5000 km-et mentem vele. És egyéb okok is közrejátszottak hogy meghoztam ezt a döntést. Hát most egyenlőre nem tervezek motort, így sajnos a csere nem aktuális.
a km órában pedig annyi lesz még évek múltán is
a cimbora most lelt fel 2db gixer 1100-et a világ végén. azt állították hogy mindig fedett helyen állt, csak mikor lebontotta a hengerfőt akkor csorgott ki 3 hengerből a rozsdalé. a blokk belülről olyan patika hogy még a würtös mosólé is csak lehoz belőle valamit, kb olyan mintha bele égett volna az olaj a motorházba. az egyik motor valami fighteres csákóé volt, az naon kaka. a váltó fogaskereke úgy búghat mint a retró villanyos a körúton.
és lesz belőle street fighter, ha lesz rennncám. ma eeedől.
valamilyen szinten keresik a retró vasakat, hátha ennek is lesz jó gazdája.
csak szólok hogy bogyeszék annyiért vesznek komplett batyus ótót ahová kell. a csepeli srác -egyébként korrekt- 140-ért adott el egy 9R B blokkot amiben nem volt egyforma a kompresszió, de korrektül elmondta, azt is elvitték egy örkényi szétesett 9-esbe. hogy honnan tudom? nálam a hengersora amiben fzr 1000 dugattyúk kolomoltak. ha bregi cuccait összeadod+ szerelés +tömítés akkor egyben ócccóbb ez a blokk. de sebaj majd lesz gazdája, ha nem akkor nézek rá egy totálkáros 7R-t és retrózok én is. olyan utakra sodort nem rég az élet hogy az autóm futóműve majd kiesett alólam, motor? áhh esélytelen. tavaly október tájékán voltunk olyan úton a mátrában hogy az audi 3 húzta az alját a betonyon akik velem voltak csak pattogtak a 10-12 R ülésén ha valaki fantáziát lát benne akkor jó ha nem akkor hűsöl még pár évet a garázs mélyén.
ha jól muzsikál, akkor se ér sokkal többet egy blokk, hiszen én kompletten vettem 120-ért Piroskát :-)
összehasonlításként elmondom, hogy E39-be egy komplett 3 literes motor 140 pénz!
viszont örömteli, hogy ilyen minőségű cuccaid vannak és veled kapcsolatban tényleg csak + tapasztalataim vannak
a km óra állása. a tavalyit amit guro 50-re taksált a triplájáért vitték el szögedre és vissza írtak hogy jó lett. remélem ez is jól fog teljesíteni, ha rossz lenne már szétgórtam volna mint bregi.
ezt a négy gyertyát vettek ki belőle, látható a beállítás és az olajfogyasztás mértéke. a karburátor nem volt még szétszedve, "pilot" csavarok állítás mentesek.
üdv! a blokk külföldi motorból származik. sokat állt, de nem rozsdásodott be sem a henger sem a blokk belseje. kétnyelvű adás vételi van hozzá, kell rá egy olajteknő és egy nagyoló szűrő. most 9-es dekni és nagyoló szűrő van benne. ha kell mérek kompressziót. most hengerek olajjal feltöltve. ezek a kipufogó oldali képek a blokkról, látszik hogy nem zabálja az olajat. lövök egy képet a km óráról, mert azon látszik a futás valódisága,
Köszi a képeket! Dobhatnál egy emailt az általad reálisnak tartott árral, aztán megbeszéljük.
f2tommy@gmail.com
De tényleg írj légyszi!
Köszi!
én is ráköltöttem a sárkányra közel 200 pénzt, pedig csak a szükségeseket cseréltem, persze azokat gyárira , de így az eredeti lelke dolgozik benne, tudom mi van cserélve, mit várhatok tőle s egy bontott blokk akkor is lutri... , még ha megbízható helyről származik is
amúgy szerintem meg rakd össze és egyel többen leszünk boldog 7R tulajok
a cimbora most lelt fel 2db gixer 1100-et a világ végén. azt állították hogy mindig fedett helyen állt, csak mikor lebontotta a hengerfőt akkor csorgott ki 3 hengerből a rozsdalé. a blokk belülről olyan patika hogy még a würtös mosólé is csak lehoz belőle valamit, kb olyan mintha bele égett volna az olaj a motorházba. az egyik motor valami fighteres csákóé volt, az naon kaka. a váltó fogaskereke úgy búghat mint a retró villanyos a körúton.
és lesz belőle street fighter, ha lesz rennncám. ma eeedől.
valamilyen szinten keresik a retró vasakat, hátha ennek is lesz jó gazdája.
összehasonlításként elmondom, hogy E39-be egy komplett 3 literes motor 140 pénz!
viszont örömteli, hogy ilyen minőségű cuccaid vannak és veled kapcsolatban tényleg csak + tapasztalataim vannak
Néha vannak értelmes dolgok.
+3 lóerő a motorba és +10 centi az alvázba és már egyenlőek is az esélyek. Nincs valahol XXL-es gokart?
Azért jó volt, izomláz is lett.